Μόρια: Κάτοικος πυροβόλησε λαθρομετανάστες που μπήκαν στο κτήμα του

Το νόμο στα χέρια τους πήραν οι κάτοικοι της Μόριας, προκειμένου να προφυλάξουν τις ζωές τους αλλά και τις περιουσίες τους από τους λαθρομετανάστες, που τον τελευταίο καιρό τους έχουν ρημάξει.

Οι κάτοικοι της Μόριας βλέποντας την πλήρη αδιαφορία της πολιτείας και μη έχοντας άλλες λύσεις πήραν τα μέτρα τους και πολλοί από αυτούς κοιμούνται στα σπίτια τους έχοντας δίπλα τους καραμπίνες.

Έτσι σήμερα το βράδυ κάποιοι λαθρομετανάστες προσπάθησαν να μπουν σε ένα κτήμα το οποίο ήταν κοντά στο σπίτι του κτηνοτρόφου, όπως μετέδωσε το LesvosNews.gr.

Μόλις αυτός τους αντιλήφθηκε πήρε την καραμπίνα του και πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό.

Κάποιες άλλες πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα από την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου μιλούν για έναν λαθρομετανάστη που προσπάθησε να μπει σε ένα σπίτι αλλά τον αντιλήφθηκε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού η οποία έβαλε τις φωνές και ο δράστης το έβαλε στα πόδια.

Σύμφωνα με κάποιες άλλες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υπάρχουν και δύο λαθρομετανάστες τραυματίες που όμως δεν επιβεβαιώνονται ούτε αυτές.

Ο Πρόεδρος της Μόριας Νίκος Τρακέλλης μιλώντας στο LesvosNews.gr είπε ότι το μόνο που γνωρίζει είναι οι δύο συλλήψεις που έχει κάνει η αστυνομία.

Πρόκειται για έναν κάτοικο της Μόριας και έναν από τον Αφάλωνα.

Να σημειώσουμε εδώ ότι κατά καιρούς είχαμε δημοσιεύσει ρεπορτάζ με αγανακτισμένους κατοίκους της Μόριας που φώναζαν ότι αν δεν κάνει κάτι η πολιτεία θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους.

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λέσβος: Εικόνες φρίκης γύρω από το κέντρο μεταναστών στην Μόρια με σφαγμένα ζώα

Αγανάκτηση από τους κατοίκους της Μόριας: Οι μετανάστες δεν σέβονται τη φιλοξενία μας

Λέσβος: Άγριες συγκρούσεις όλη τη νύχτα μεταξύ μεταναστών στη Μόρια