Παραιτήθηκε κι ο Δημήτρης Παπαδημητρίου – Η σύντομη ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου

Παπαδημητρίου

Λίγες ώρες μετά την παραίτηση της Ράνιας Αντωνοπούλου, ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, υπέβαλε σύμφωνα με πληροφορίες επίσης την παραίτησή του.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, και του εξήγησε ότι η απόφαση ήταν μονόδρομος μετά την παραίτηση της συζύγου του Ράνιας Αντωνοπούλου.

Οι δύο άνδρες μίλησαν σε καλό κλίμα, με τον πρωθυπουργό να απαντά ότι κατανοεί την κατάσταση, ενώ ευχαρίστησε τον πρώην, πια, υπουργό για τις προσπάθειες που κατέβαλε στο δύσκολο πεδίο των επενδύσεων.

Ο κ. Παπαδημητρίου επέστρεψε από την Τρίπολη το βράδυ της Δευτέρας, κι ενώ χθες το πρωί είχε ανοίξει την «αυλαία» του Περιφερειακού Συνεδρίου Πελοποννήσου.

Η ανακοίνωση του Μαξίμου
«Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έκανε δεκτή την παραίτηση του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου και τον ευχαρίστησε για την συνεισφορά του». Με αυτές τις λέξεις, το Μέγαρο Μαξίμου ανακοίνωσε και επίσημα ότι μετά τη Ράνια Αντωνοπούλου, εκτός κυβέρνησης τέθηκε και ο σύζυγός της Δημήτρης Παπαδημητρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος η Αντωνοπούλου: Δεκτή έγινε από τον Τσίπρα η παραίτηση της

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Τρύφων Αλεξιάδης στις Παρεμβάσεις για την αποπομπή της κ. Αντωνοπούλου

ΑΚΟΜΑ: Κι ο Ανδρέας Λοβέρδος μηνύει τους προστατευόμενους μάρτυρες