Eurovision 2018 – Αυτό είναι το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει (ηχητικό)

Eurovision

Μετά από αρκετή συζήτηση γύρω από την Eurovision 2018 και τους υποψήφιους εκπροσώπους της χώρας μας, τελικά η Γιάννα Τερζή θα μας εκπροσωπήσει.

Παρά την οικονομική δυσχέρεια των καιρών, η Ελλάδα θα βρεθεί στην Πορτογαλία με το τραγούδι της Γιάννας Τερζή, κόρης του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή, Πασχάλη Τερζή,  μετά από ένα μικρό «χάος» και σωρεία καταγγελιών από τους άλλους δύο υποψήφιους.

Το τραγούδι λέγεται «Όνειρό Μου»  και κυκλοφορεί από την δισκογραφική εταιρεία. Orchard. Ωστόσο το τραγούδι δεν είναι διαθέσιμο προς ακρόαση, αφού πριν λίγο η εταιρεία το «απέκλεισε» από το Youtube.

Παράλληλα η Αρετή Κετιμέ και το συγκρότημα Χοροσταλίτες, αποσύρθηκαν από τον διαγωνισμό αφήνοντας αιχμές για την ΕΡΤ.

Ακούστε το:

Η ανακοίνωση της Αρετής Κετιμέ:
«Λοιπόν φαίνεται να είμαστε εκτός ελληνικού τελικού.

Το γεγονός πως οι εταιρείες έμαθαν τελευταία στιγμή για την εγγυητική επιστολή που χρειάζεται και τους οικονομικούς όρους ενώ (μια εταιρεία είχε προετοιμαστεί νωρίτερα) χωρίς σχόλιο !

Αν η ΕΡΤ ήθελε απευθείας ανάθεση δε θα μας πείραζε ίσα ίσα είναι ξεκάθαρο και ωραίο.

Εγώ θα ξανά προσπαθήσω όμως λυπάμαι για τους συνεργάτες μου που έδωσαν την ψυχή τους.

Καλή επιτυχία Γιάννα Τερζή».

Η ανακοίνωση από τους Χοροσταλίτες:
«Εμείς επίσημη ενημέρωση δεν έχουμε ακόμη η ΕΡΤ δεν αγνόησε μόνο την εταιρία που ήδη έχει υπογράψει την σύμβαση και ζήτησε το αυτονόητο χρόνο πέραν των δυόμιση ημερών αλλά αγνόησε και τους καλλιτέχνες που επικοινώνησαν….

Ευχαριστούμε την εταιρία μας, όλους όσους μας στήριζαν τόσο καιρό, τον Γρηγόρη Μελά που μαθαίναμε νέα μια που η ΕΡΤ ήταν απούσα προφανώς πλέον εσκεμμένα…. τον Κυριάκο Κοσμίδη που μας ετοίμασε για τον Ελληνικό τελικό, τον Στέλιο Φωτιάδη μεγάλη η τιμή παραγωγέ…, την Ζωή Τηγανούρια, Τον Φάνη Κασιμάτη, τονΚώστα Γοντικάκη, τον Ηλία Μαυρίκη, τον ενδυματολόγο μας Χρήστο Ανστόπουλο, τον Νίκο Αποστολόπουλο που μας έντυσε και την ΜΑΤ Fashion που έντυσε τα κορίτσια μας.

Κατανοούμε ότι όταν η ΕΡΤ ζήτησε Ελληνικό ηχόχρωμα μάλλον δεν το εννοούσε από ότι ακούμε τελικά και ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά στην φίλη μας Αρετή Κετιμέ καλή συνέχεια ότι και αν κάνει σίγουρα ήταν η αφορμή για να συμμετέχουμε σκεφτήκαμε πόσο όμορφη θα ήταν η διαδικασία… όμως καλλιτεχνικά όνειρα μακριά από τα σχέδια της ΕΡΤ…. προφανώς κάποια εταιρία είχε την πληροφόρηση πως να κινηθεί, η ΕΡΤ φυσικά δεν έχει ακόμη μιλήσει απούσα όπως τόσους μήνες συνηθίζει να είναι ευχόμαστε να απαντήσει κάποτε και αλήθεια η «ανάθεση» δεν είναι κακή αλλά ας το έλεγαν μην κουράζουμε τόσους συνεργάτες!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι συνέβη; Εκτός «Dancing With The Stars» η Χριστίνα Λαμπίρη (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Περρής κατά ΣΚΑΪ: «Είναι επιλογή του καναλιού αν θέλει να κάνει τουρκο-trash» (video)

ΑΚΟΜΑ: Απίστευτη αποκάλυψη Βασάλου-Νάργες για την απαγόρευση που είχαν από την παραγωγή του «Survivor»! (video)