Απειλές του «Γκρίζου Λύκου» Μπαχτσελί σε Τσίπρα: “Ο βυθός της θάλασσας είναι γεμάτος από τους παππούδες σας”

Μπαχτσελί

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις με αφορμή τα όσα είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, προχώρησε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί επικεφαλής του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης της Τουρκίας και σύμμαχος του Ερντογάν. 

«Ο Τσίπρας νομίζει πως το τέρμα είναι άδειο. Αυτό το άτομο στις Βρυξέλλες χωρίς να κοκκινίσει το πρόσωπό του δήλωσε ότι η Τουρκία θέλει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο. Είπε μάλιστα ότι η Τουρκία πυροβολεί στα πόδια όταν κάνει κάτι τέτοιο. Είχε τέτοιο θράσος», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Όλος ο κόσμος ξέρει πάντως ποιοι έριξαν σφαίρες εθνικής υπερηφάνειας και ο βυθός της θάλασσας είναι γεμάτος από τους παππούδες όσων μιλούν με τέτοια κενά λόγια».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο κ. Τσίπρας απαντώντας σε ερώτηση για το εάν φοβάται θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, είχε δηλώσει «δεν φοβόμαστε και δεν πρέπει και ο ελληνικός λαός να έχει την αίσθηση του φόβου, γιατί έχουμε την αποτρεπτική ικανότητα και είναι σαφές ότι όποιος την προκαλούσε θα ήταν σαν να πυροβολεί τα δικά του πόδια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από ώρα σε ώρα – Εξελίξεις στο θέμα των δυο Ελλήνων στρατιωτικών!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καμμένος για Σκοπιανό και Έλληνες στρατιωτικούς: «Ελπίζουμε στην απελευθέρωση τους πριν το Πάσχα»

ΑΚΟΜΑ: Επίθεση Καμμένου σε Τουρκία: Θα συντρίψουμε όποιον τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία (Βίντεο)