Δεν μάσησε τα λόγια του ο Λεβέντης: Επιτέθηκε στους παρόντες Σημίτη – Παπανδρέου και η αναφορά του στο Blue Sky (Bίντεο)

Το Κίνημα Αλλαγής πραγματοποιεί το πρώτο του συνέδριο και ως είθισται ομιλίες πραγματοποιούν και οι αρχηγοί των υπολοίπων κομμάτων. Μεταξύ αυτών και ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος όμως προκάλεσε έναν μικρό… χαμό!

Κι αν σε αυτές τις περιπτώσεις τα πράγματα είναι συνήθως «ξύλινα» κι εθιμοτυπικά, ο Βασίλης Λεβέντης φρόντισε για το… ακριβώς αντίθετο.

Λεβέντης εναντίον Παπανδρέου – Σημίτη, η αναφορά στο Blue Sky και η… γιούχα!

Ένταση επικράτησε στο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, όπως μετέδωσε το newsit.gr.

Η ομιλία του προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στο σώμα του Συνεδρίου καθώς ο κ. Λεβέντης άσκησε οξεία κριτική στις πρώην ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ με ονομαστικές αναφορές στον Κώστα Σημίτη και τον Γιώργο Παπανδρέου και στις επιλογές τους.

Ο κ. Λεβέντης μίλησε ακόμη και για τον δανεισμό του ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια, ενώ επέκρινε την Φώφη Γεννηματά για την απόφαση της να μην υπερψηφίσει το νόμο για την απλή αναλογική.

Απευθυνόμενος προς τον Γιώργο Παπανδρέου τόνισε πως ήταν ο πρωθυπουργός που έβαλε τη χώρα στα Μνημόνια ενώ για τον Κώστα Σημίτη σημείωσε πως ήταν ο πρωθυπουργός, που έβαλε την χώρα στο ευρώ.

Ανάφερε επίσης και ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στο κανάλι μας το Blue Sky. O κ. Λεβέντης είπε ότι σε μια εκπομπή, που δεν κατονόμασε άλλα άφησε υπόνοιες ότι ήταν οι Παρεμβάσεις του Άκη Παυλόπουλου, ήταν καλεσμένος από το ΠΑΣΟΚ και υπερασπιζόταν όλο το παλιό ΠΑΣΟΚ. Πήρε ένας τηλεθεατής πήρε τηλέφωνο και του είπε ότι “κάνει λάθος να υπερασπίζεσαι το παλιό ΠΑΣΟΚ, είσαι νέο παιδί και καταστρέφεσαι”. Αυτό δεν άρεσε στους φίλους του Κινήματος Αλλαγής και τον αποδοκίμασαν.

Ο κ. Λεβέντης απαντώντας στις αποδοκιμασίες είπε προς τους συνέδρους πως δεν ήλθε στο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής για να αποσπάσει χειροκροτήματα και έκλεισε την ομιλία του.

Σε απάντηση, το προεδρείο του Συνεδρίου και συγκεκριμένα, ο Γιάννης Κουτσούκος τόνισε πως το Κίνημα Αλλαγής είναι φιλόξενο κόμμα, ωστόσο, οι σύνεδροι δεν μπορούν να δέχονται προσβολές.

Δείτε βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γεννηματά: Ιδρύουμε το Κίνημα Αλλαγής, το πρώτο κίνημα της νέας εποχής

Λεβέντης για δυο στρατιωτικούς: «Να διωχθεί η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων»

Ε. Αυλωνίτου: Προπαγάνδα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ – Προστατεύεται η πρώτη κατοικία