Δημήτρης Καμμένος για Σαββίδη: «Χάθηκε η μαγεία του ποδοσφαίρου και έμεινε η μαφία» (video)

180
Καμμένος

Για όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής στο γήπεδο της Τούμπας, μίλησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος. Ο κ. Καμμένος μετέφερε και μια καταγγελία που θα συζητηθεί για τον χρόνο που τυπώθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

«Χάθηκε η μαγεία του ποδοσφαίρου και έμεινε η μαφία. Απαγορεύεται να κυκλοφορείς με όπλο ακόμα και αν είσαι αστυνομικός μέσα στο γήπεδο. Όλα αυτά έχουν πυροδοτηθεί από το Σαββατοκύριακο με την απόφαση την μεταμεσονύχτια της ΕΠΟ. Δεν την κρίνω. Αθλητική δικαιοσύνη είναι. Εχουμε καταγγελίες ότι τυπώθηκαν τα εισιτήρια με ημερομηνία Παρασκευής την Κυριακή. Γύρισαν οι ημερομηνίες. Δεν μπορείς να τυπώσεις την Κυριακή, ούτε την Παρασκευή προκαταβολικά στην ΔΟΥ. Είναι λίγο παράνομο. Είναι ΔΟΥ. Δεν είναι ΚΕΠ. Δεν μπορείς να θεωρήσεις κάτι από πριν. Την Κυριακή η ΔΟΥ είναι κλειστή. Μπορώ να προνοήσω εγώ σαν σύλλογος αλλά η ΔΟΥ δεν μπορεί να παρανομήσει. Είναι φορολογικό στοιχείο το εισιτήριο», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο κ. Καμμένος.

Για τον Ιβάν Σαββίδη είπε: «Έπρεπε να μην κάνει αυτήν την κίνηση. Σεβόμαστε τον Βιειρίνια. Ο άνθρωπος αυτός (Σαββίδης) την «πονάει» την ομάδα κι έχει βάλει λεφτά. Την προηγούμενη φορά ζήτησε συγγνώμη. Πρέπει να βάλει μυαλό. Δεν είναι σκορποχώρι η Ελλάδα».

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:

ΑΚΟΜΑ: