Καμμένος: “Καλορίζικο” το γεωτρύπανο της Τουρκίας

Καλορίζικο το γεωτρύπανο, μπορεί να το χρησιμοποιήσει στα χωρικά της ύδατα, “ευχήθηκε” ο Πάνος Καμμένος στην Τουρκία κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με τον Κύπριο ομόλογό του Σάββα Αγγελίδη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Καθημερινή, ο κ. Καμμένος ανέφερε:

Για την υπόθεση των 2 στρατιωτικών: “Δυστυχώς δικαιώθηκα για την ομηρία. Νομίζω ότι μετά τη χθεσινή απόφαση του συμβουλίου της ΕΕ περί ομηρίας μιλάει η απόφαση αυτή. Λυπάμαι που δικαιώθηκα. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ότι ήταν όμηροι. Και εγώ χρησιμοποίησα αυτή την έκφραση διότι παρά τις προσπάθειες σε επίπεδο Ταξιαρχίας και φυσικής ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων βρέθηκαν κλειστοί δρόμοι γι αυτό και μίλησα για ομήρους”.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου για δήθεν εντοπισμό στρατιωτικών σχεδίων στα τηλέφωνα των δύο στρατιωτικών, ο κ. Καμμένος ανέφερε: “Τα κινητά τηλέφωνα ερευνήθηκαν παρουσία του Έλληνα ειδικού και βάσει των διεθνών κανόνων έρευνας και δεν βρέθηκε απολύτως τίποτα”.

Για την ανακοίνωση της Τουρκίας ότι ξεκινά γεωτρήσεις: “Τους εύχομαι καλορίζικο το γεωτρύπανο. Μπορούν να το χρησιμοποιήσουν στα δικά τους χωρικά ύδατα. Τώρα, αν το κάνουν για να προκαλέσουν να τους θυμίσουμε ότι την κατάσταση εγγυώνται χώρες της ΕΕ, οι ΗΠΑ, η Κίνα, η Ιαπωνία κ.α”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επιμένει ο Πάνος Καμμένος για «ομήρους» στρατιωτικούς – Τι έγραψε στο twitter

Συνομιλία Τσίπρα-Πούτιν για την Τουρκία – Υποσχέθηκε να… τραβήξει το αφτί του Ερντογάν ο Βλαντιμίρ

Επίδειξη ισχύος του Πολεμικού Ναυτικού στο Αιγαίο: «Αστραπή», «Ορμή» και «Ηνίοχος»