Λεβέντης για δυο στρατιωτικούς: “Να διωχθεί η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων”

Λεβέντης

Την άποψη ότι πρέπει να διωχθεί η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, για την υπόθεση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών, εξέφρασε μιλώντας στην ΕΡΤ, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

«Πρέπει να διωχθεί η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων, γιατί επέτρεψε περιπολία δυο ανθρώπων, ενώ η Τουρκία έχει επτά», τόνισε.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εκτίμησε ότι  «οι δυο στρατιωτικοί δύσκολα θα γυρίσουν στην Ελλάδα». «Η Τουρκία πήρε το θήραμα. Όταν έρθει το λαβράκι στα χέρια των Τούρκων υπάρχει περίπτωση να το αφήσουν;», διερωτήθηκε.

«Εγώ λυπάμαι αυτά τα δυο παιδιά, έπρεπε να ξηλωθεί η ηγεσία του στρατού που άφησε μόνα τους αυτά τα δυο παιδιά», επανέλαβε ο κ. Λεβέντης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, επανέφερε το αίτημά του για σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών.

«Φωνάζω τόσο καιρό να καλέσει τους αρχηγούς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να δούμε τα εξοπλιστικά και μου λέει ότι είναι θέμα του Τσίπρα», ανέφερε.

Ο Ερντογάν είναι ανεξέλεγκτος», σημείωσε.

Αναφερόμενος στα τελευταία γεγονότα μετά τα επεισόδια στον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, είπε ότι «να τιμωρηθεί ο Ιβάν για αυτή την απρέπεια να έχει όπλο, αλλά να μην τιμωρηθεί η ομάδα. Αν υποβιβάσει τον ΠΑΟΚ.. θα έχει μεγάλη τιμωρία από την Λάρισα και πάνω».

Με μεγάλη ευκολία δίνει ο Τσίπρας το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς. Να δώσουμε άλλου είδους ανταλλάγματα στα Σκόπια και να αφήσουν το όνομα
Αν ο Τσίπρα ήρθε με το στόχο να προδώσει θα έχει αντίσταση από την κοινωνία», τόνισε αναφερόμενος στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Τέλος ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, αναφέρθηκε στην δημόσια τηλεόραση, καταγγέλλοντάς την ότι δεν προβάλει, όπως θα έπρεπε, το κόμμα του. «Δεν θέλω στην κρατική τηλεόραση να υπάρχουν λιβανιστήρια της κυβέρνησης», ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Σπίρτζης απειλεί την Beat: «Το ΣΔΟΕ θα έχει πολλή δουλειά»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παραδοχή από Παπαχριστόπουλο: «Ναι η κυβέρνηση είχε φιλικές σχέσεις με τον Σαββίδη»

ΑΚΟΜΑ: Μήνυμα Μητσοτάκη προς Άγκυρα: «Απελευθερώστε τους Έλληνες στρατιωτικούς»