Ξέσπασε στον Κουβέλη η μητέρα του στρατιωτικού: «Αν ήταν δικό σας παιδί τι θα κάνατε;»

ΚουβέληςΜε τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που από την 1η Μαρτίου κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης, μετά τη σύλληψή τους στον Έβρο, συναντήθηκε την Τρίτη ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης.

Είναι συστηματική και επίμονη η προσπάθεια που κάνει η ελληνική κυβέρνηση για την επιστροφή των δύο στρατιωτικών, διαβεβαίωσε τους γονείς ο κ. Κουβέλης και τους ενημέρωσε για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σχετικά.

Κουβέλης02

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, διαβεβαίωσε τους γονείς των Ελλήνων στρατιωτικών πως από πλευράς κυβέρνησης γίνεται ό,τι είναι δυνατόν προς την κατεύθυνση αυτή.

«Αντιλαμβάνομαι ότι είστε γονείς και πονάτε, όλοι μας πονάμε για την υπόθεση αυτή, αλλά πολύ περισσότερο εσείς», είπε ο κ. Κουβέλης απευθυνόμενος στους γονείς των δύο στρατιωτικών. «Οι προσπάθειες συνεχίζονται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο και αναμένουμε να είναι γρήγορη η επιστροφή των παιδιών στην πατρίδα», τόνισε ο κ. Κουβέλης στο διάλογο που είχε με τους γονείς μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, με την μητέρα του λοχία Κούκλατζη, φανερά φορτισμένη να απευθύνεται στον υπουργό και να τον ρωτά “αν ήταν το δικό σας παιδί, τι θα κάνατε; Τι περισσότερες προσπάθειες θα κάνατε;”.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυλωνίτου για Σαββίδη: «Έπρεπε να είχε συλληφθεί πάραυτα»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Θεοδωράκης για τη συνάντηση με τον Τσίπρα: «Αν ήθελα να μπω στην κυβέρνηση θα έμπαινα νωρίτερα»

ΑΚΟΜΑ: Ειρωνική ανακοίνωση – Για «εξαφάνιση» του Kυριάκου Μητσοτάκη μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ