Ξανά σφαίρα στον Κοτζιά για το Μακεδονικό – Την έστειλαν μέσα σε επιστολή

Κοτζιάς

Μία σφαίρα, τυλιγμένη σε επιστολή, που αναφερόταν στο Μακεδονικό ζήτημα, έστειλαν για δεύτερη φορά στον Νίκο Κοτζιά.

Η σφαίρα εστάλη στις αρχές της εβδομάδας, στο υπουργείο Εξωτερικών, με παραλήπτη τον κ. Κοτζιά, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα». Η επιστολή αναφερόταν στις διαπραγματεύσεις για το ονοματολογικό, ενώ σημειώνεται ότι σε λίγα 24ωρα ο υπουργός Εξωτερικών θα ταξιδέψει στα Σκόπια, προκειμένου να συνεχίσουν οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Τόσο η σφαίρα- ένα μικρό βλήμα αντιαεροπορικού πυροβόλου όπλου- όσο κι η επιστολή, έχουν σταλεί στις αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες, για έρευνα.

Η απειλητική επιστολή έφτασε στο υπουργείο Εξωτερικών την περασμένη Τρίτη, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ, κάνουν λόγο και για απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχονται για λογαριασμό του κ. Κοτζιά συνεργάτες του στο υπουργείο.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κοτζιάς είχε λάβει απειλητικές επιστολές, στις αρχές Φεβρουαρίου και πάλι για το ζήτημα της Μακεδονίας. Η μια από αυτές ανέφερε «3 σφαίρες για τον Κοτζιά», ενώ η άλλη απειλούσε όσους βουλευτές ψηφίσουν την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιακουμάτος: «Ενδεχόμενο Grexit θα καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δεν μάσησε τα λόγια του ο Λεβέντης: Επιτέθηκε στους παρόντες Σημίτη – Παπανδρέου και η αναφορά του στο Blue Sky (Bίντεο)

ΑΚΟΜΑ: Κ. Μητσοτάκης: Η ΝΔ θα επιδιώξει ευρεία πολιτική συναίνεση