Διπλή δολοφονία στην Κύπρο – Σήμερα η κηδεία του ζευγαριού – Πάνω από 100 οι καταθέσεις

Κύπρος

Αναπάντητα εξακολουθούν να παραμένουν τα ερωτήματα γύρω από το διπλό φονικό του ζεύγους στο Στρόβολο της Λευκωσίας, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Εντός του υπνοδωματίου του μέσα σε λίμνη αίματος βρέθηκε το δολοφονημένο το ζεύγος στον Στρόβολο σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι οποίες σχολίασαν δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο η διπλή δολοφονία έγινε σε διαφορετικό χώρο και χρόνο.

Σύμφωνα με τις πηγές, η άτυχη Ντίνα Σεργίου εντοπίστηκε δολοφονημένη στο κρεβάτι της, ενώ ο Γιώργος Χατζηγεωργίου βρέθηκε δολοφονημένος στο πάτωμα δίπλα από το κρεβάτι μέσα σε λίμνη αίματος. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι το αίμα ήταν τόσο πολύ που το δωμάτιο ήταν σχεδόν πλημμυρισμένο.

Κύπρος02

Πάνω από 100 οι καταθέσεις
Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό τον υπαρχηγό της αστυνομίας για να καθοριστούν οι νέες δράσεις της αστυνομίας με βάση και τη συζήτηση στη Νομική Υπηρεσία. Η κατάθεση του γιου του ζεύγους θα δοθεί μετά την ολοκλήρωση όλων των καταθέσεων για την υπόθεση, οι οποίες μπορεί να ξεπεράσουν και τις 100.

Μέχρι στιγμής έχουν ήδη ληφθεί 35 καταθέσεις, ένα έχουν γίνει έρευνες σε τράπεζες με άνοιγμα λογαριασμών.

Υπενθυμίζεται ότι ο 15χρονος στην κατάθεσή του, ανέφερε ότι δύο πρόσωπα μπήκαν στο σπίτι, είπαν στον ίδιο ότι δεν θα του κάνουν κακό και σκότωσαν τους γονείς του.

Επίσης σήμερα θα προχωρήσουν και οι ανακρίσεις προσώπων του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος του ζεύγους, ενώ θα εξεταστούν και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές της οικογένειας.

Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις
Επίσης, οι αστυνομικές αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα τοξικολογικών εξετάσεων από δείγματα τα οποία παραλήφθηκαν από το ζεύγος. Εκεί θα φανεί το κατά πόσο οι δύο τους είχαν καταναλώσει οτιδήποτε πριν από το στυγερό έγκλημα.

Απαντήσεις από τη Βρετανία
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε σήμερα το κρατικό κανάλι, εντός των επόμενων 24ωρων, στην Κύπρο θα φτάσει δικαστικός ψυχολόγος της Scotland Yard, ο οποίος θα συνδράμει προφανώς κι αυτός, μέσω της εμπειρογνωμοσύνης του, στην διερεύνηση του πρωτοφανούς αυτού εγκλήματος για την Κύπρο κι όχι μόνο.

Σημειώνεται ότι, έξι ημέρες μετά το στυγερό έγκλημα, δεν έχε4ι βρεθεί ακόμη το φονικό όπλο, που πιστεύεται ότι είναι ένα μεγάλο μαχαίρι.

Η «αυλαία» του δράματος
Σήμερα, Τρίτη, πέφτει η αυλαία του στυγερού εγκλήματος, με την τέλεση της κηδείας των δύο, στις 3.30 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στο Στρόβολο.

Μετά την ολοκλήρωση των δυο ιατροδικαστικών εξετάσεων, οι ανακριτές της υπόθεσης άναψαν το πράσινο φως για την τέλεση της κηδείας του φονευθέντος ζεύγους, ενώ η ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιοπούλου αναμένεται να καταθέσει τα πορίσματά της στην ανακριτική ομάδα ώστε να προχωρήσουν οι έρευνες διαλεύκανσης της υπόθεσης.

Πηγή: politis.com.cy, sigmalive, Φιλελεύθερος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρωτοφανές έγκλημα για την Κύπρο η δολοφονία του ζευγαριού, δηλώνει ο αρχηγός της Αστυνομίας

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέο υπερόπλο από την Τουρκία: Το φονικό «σαλάχι» που μπορεί να καταστρέφει πλοία του εχθρού

ΑΚΟΜΑ: Ο Αναστασιάδης ενημέρωσε ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ για το δείπνο με τον Ακιντζί