Ο προκλητικός ΓΓ του ΝΑΤΟ και η δικαίωση του Στρατηγού Φράγκου με το “βούλωσέ το” (Βίντεο)

Ο Γενς Στόλντεμπεργκ είναι Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ. Υποχρεωτικά εκφράζει τις θέσεις της συμμαχίας, οι οποίες στα ελληνοτουρκικά είναι γνωστές και στον τελευταίο Έλληνα πολίτη: το ΝΑΤΟ σφυρίζει αδιάφορα υπέρ της Τουρκίας και κάνει πως δεν καταλαβαίνει την επιθετική πολιτική που ασκεί ένα μέλος του ΝΑΤΟ σ΄ ένα άλλο…

Επί της ουσίας το άρθρο 5 του ΝΑΤΟ που προβλέπει υπεράσπιση όποιου μέλους του δεχτεί επίθεση ΔΕΝ ισχύει για την Ελλάδα…

Το ΝΑΤΟ ποτέ δεν τόλμησε να “τραβήξει ” το αυτί στην Τουρκία για όσα παράνομα πράττει…

Όλα αυτά είναι γνωστά. Δεν χρειάζεται ο κ.Στόλντεμπεργκ να μας τα λέει τόσο χοντροκομμένα. Επανέλαβε την άποψή του …να τα βρούμε με τη Τουρκία! Δεν έχουμε χάσει τίποτα. Η Τουρκία δείχνει να ΄χει χάσει τη λογική της και η Συμμαχία οφείλει να της κάνει…ψυχοθεραπεία. Το “δεν ανακατεύομαι” δεν είναι αποδεκτή πολιτική ενός οργανισμού που υποτίθεται ότι έχει υποχρέωση να ασχολείται με την ασφάλεια των μελών του. Ειδικά των μελών του που είναι απολύτως αξιόπιστα στη πληρωμή της….συνδρομής τους αν και χρεοκοπημένα. Όπως η Ελλάδα.

Τουλάχιστον ας πει κάποιος στον κ.Στόλντεμπεργκ ότι η σιωπή είναι χρυσός σε κάποιες περιπτώσεις. Έτσι θα κάνει και οικονομία στο ταμείο του ΝΑΤΟ που πληρώνει πολλά λεφτά για …δημόσιες σχέσεις σε ΜΜΕ χωρών μελών του.

Ο Στρατηγός Φράγκος του ΄χε πει για την αξία της σιωπής με πολύ σκληρό τρόπο. Τότε τον είχαν πολλοί κατηγορήσει. Μάλλον είχε δίκιο για την ένταση της σύστασης προς τον ΓΓ του ΝΑΤΟ.

Πηγή: militaire.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ρίγη συγκίνησης από την παρέμβαση του Στρατηγού Ζιαζιά για την 25η Μαρτίου

Ναύαρχος Αποστολάκης: Γιατί οι Τούρκοι επιτελείς «τρέμουν» τον «Αρχηγό»

Συγκινητική η παρέλαση του μοναδικού μαθητή στους Αρκιούς (Βίντεο)