Τρόμος για δυο φοιτήτριες στο κέντρο της Αθήνας – Κινδύνεψαν στα χέρια Αλγερινών

Σταμάτα

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τις επιθέσεις Αλγερινών στο κέντρο της Αθήνας. 

Τελευταία θύματα υπήρξαν δυο φοιτήτριες οι οποίες την Κυριακή έκαναν βόλτα στο Λόφο του Στρέφη όταν οι δυο Αλγερινοί με την απειλή όπλου, που το κόλλησαν στο λαιμό της μιας από τις δυο, τους πήραν ό,τι είχαν πάνω τους, κινητά τηλέφωνα και χρήματα. Μάλιστα, δεν σταμάτησαν εκεί, με τον έναν από τους δυο Αλγερινούς να θωπεύει τις κοπέλες. Ήταν οι φωνές της που τον έκαναν να το βάλει στα πόδια.

Οι δυο νεαρές κατήγγειλαν αμέσως την κλοπή στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων.

Λίγη ώρα αργότερα, οι δυο Αλγερινοί επιχείρησαν να ληστέψουν άνδρα στην Ομόνοια. Άνδρες της ΟΠΚΕ, έχοντας στα χέρια τους και το σήμα με την περιγραφή που είχαν δώσει οι δυο φοιτήτριες επενέβησαν και συνέλαβαν τους δυο Αλγερινούς.

Οι Αλγερινοί είχαν διαπράξει πολλαπλές παρόμοιες επιθέσεις τέτοιου τύπου τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο, στην ΕΛ.ΑΣ. πιστεύουν ότι οι τρεις συλληφθέντες αποτελούν τμήμα ευρύτερης συμμορίας που χτυπά με τον ίδιο τρόπο σε κεντρικά μέρη της Αθήνας. Για αυτό το λόγο διενεργούνται περαιτέρω έλεγχοι.

Να σημειωθεί ότι δεν βρέθηκε το όπλο με το οποίο ακινητοποίησαν τις φοιτήτριες και εικάζεται οι Αλγερινοί διατηρούν διαμέρισμα κοντά στο Λόφο του Στρέφη όπου και επέστρεψαν μετά την επίθεση, το άφησαν και εν συνεχεία κατηφόρισαν προς την Ομόνοια ψάχνοντας το επόμενο υποψήφιο θύμα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ταλαιπωρία – Χωρίς πλοία την Πρωτομαγιά λόγω της 24ωρης απεργίας της ΠΝΟ

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μυτιλήνη: Συνελήφθησαν 120 μετανάστες και δυο Έλληνες «αλληλέγγυοι»

ΑΚΟΜΑ: Τραγωδία στην Ελούντα Κρήτης – Νεκρός ένας χειριστής μπουλντόζας