Η Νοτοπούλου απαντά για τη φωτογραφία με τον κουβά: “Ήταν κυβερνητικό σποτ” (pics)

Νοτοπούλου

Μετά την θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η ανάρτηση της Κατερίνας Νοτοπούλου, φωτογραφίας στο instagram για την Πρωτομαγιά με κάποιον να βουτά το κεφάλι μιας καθαρίστριας στον κουβά, η προϊσταμένη του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη έσπευσε να απαντήσει.

Νοτοπούλου02

Με νέα ανάρτησή της στο Facebook επιχείρησε να εξηγήσει την επιλογή της φωτογραφίας.

«Πρόκειται απλώς για πλάνο από τα γυρίσματα για το επόμενο σποτ κυβερνητικού έργου», είπε και πρόσθεσε: «Ο αγώνας συνεχίζεται με τη νομοθεσία που έκανε η κυβέρνηση για προσλήψεις των καθαριστριών στα νοσοκομεία κι άλλες δημόσιες υπηρεσίες».

Νοτοπούλου03

Σχολιασμός έγινε και για την επιλογή της κ. Νοτοπούλου να γιορτάσει την Πρωτομαγιά στο στρατόπεδο Καρατάσιου, από όπου επίσης ανάρτησε φωτογραφίες, με το μήνυμα «Αγώνας διαρκείας». Ο σχολιασμός αφορούσε στην επιλογή της να πάει για… πικ νικ αντί για τις κινητοποιήσεις για την εργατική Πρωτομαγιά που διοργανώθηκαν.

«Δεν ήταν πικ νικ, αλλά η έμφαση που δίνει η ίδια και η κυβέρνηση στους ελεύθερους χώρους και στην ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών σε αυτούς. Στο μείζον ζήτημα των ανενεργών στρατοπέδων, που πρέπει να αποδοθούν στις τοπικές κοινωνίες, όπως ήδη κάνει αυτή η κυβέρνηση, με τη συνδρομή της κ. Νοτοπούλου, με την απόδοση των πρώην στρατοπέδων Παύλου Μελά και Κόδρα σε πρώτη φάση. Εξάλλου, η κ. Νοτοπούλου παρέστη και στις εκδηλώσεις του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προτού μεταβεί στο Καρατάσιο», τόνισαν στελέχη του περιβάλλοντος της προϊσταμένης του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: voria.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φοβούνται «θερμή» υποδοχή – 17 διμοιρίες ΜΑΤ στη Λέσβο για την ομιλία Τσίπρα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στ. Θεοδωράκης: Αυτό που θέλουν οι εργαζόμενοι είναι δικαιοσύνη στη δουλειά

ΑΚΟΜΑ: Κουρουμπλής: «Μετά τις τουρκικές εκλογές η λύση για τους Έλληνες στρατιωτικούς»