Λάκης Λαζόπουλος: “Δεν είπα ότι έχω σπίτι 40 τ.μ., είπα ότι χρησιμοποιώ μόνο 40 τ.μ. για να μένω”

Λάκης Λαζόπουλος

Συνέντευξή στο περιοδικό “Down Town” έδωσε ο Λάκης Λαζόπουλος, στην οποία μιλά για τη ζωή του, την τηλεοπτική επιστροφή του και σχολιάζει την πολυσυζητημένη δήλωσή του πως μένει σε ένα σπίτι 40 τ.μ..

Στη συνέντευξή του, ο Λαζόπουλος, μιλά για το κοινό που θύμωσε μαζί του, για την περίφημη ατάκα του Πέτρου Κωστόπουλου πως «ξεβλάχεψε» τους Έλληνες, αλλά και για τον μοναδικό όρο που έβαλε στον AΝΤ1 για την επιστροφή των «Δέκα Μικρών Μήτσων».

Λαζόπουλος02

Όσον αφορά στην περιβόητη δήλωσή του πως μένει σε ένα σπίτι 40 τ.μ., δήλωσε: «Όταν λέω ότι μένω στα 40 τετραγωνικά, εννοώ ότι ο χώρος που εγώ χρησιμοποιώ είναι 40 τετραγωνικά. Το ρήμα δεν είναι «έχω», το ρήμα είναι «μένω». Εγώ τα ελληνικά μου έχω μάθει να τα προσέχω, γιατί είμαι συγγραφέας. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν και άνθρωποι μέσα στα πάνελ που δεν έχουν τη γνώση να δώσουν την πρέπουσα σημασία στα ρήματα. Για να το ξεκαθαρίσω λοιπόν: Ναι, μένω σε 40 τ.μ. σπίτι. Και επίσης 14 χρόνια έμενα σε 55 τ.μ., και αυτή είναι η αλήθεια. Όχι, όμως, ότι δεν έχω ένα σπίτι στην Πάρο που είναι μεγάλο ή ένα άλλο σπίτι στη Σέριφο που είναι μεγαλύτερο και δεν θυμάμαι να παρακάλεσα ποτέ κάποιον να μου μεγαλώσει τα τετραγωνικά».

Λαζόπουλος03

Όσο για τη δήλωση του Πέτρου Κωστόπουλου, ανέφερε: «Ό,τι και να γίνει, ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι ακόμα από τον Βόλο και εγώ ακόμα από τη Λάρισα. Νομίζω ότι αυτό απαντά σε όλα. Συγκεκριμένα, εγώ δεν είμαι Βλάχος, είμαι Καραγκούνης. Αλλά μεγάλωσα με Βλάχους, με Καραγκούνηδες, με Σαρακατσάνους και αυτοί οι άνθρωποι είναι η περιουσία μου και η αληθινή μου περιουσία είναι το χωριό μου και αν θες τη γνώμη μου, πιστεύω ότι όταν ένας άνθρωπος αποκόπτεται από τις ρίζες του γίνεται κούτσουρο για τζάκι και πολλοί έπεσαν σ’ αυτήν την παγίδα και έγιναν ξυλεία. Εγώ θέλω να θυμάμαι ότι είμαι από τη Λάρισα ότι μεγάλωσα και έζησα εκεί, ότι εκεί είναι ο τάφος της μάνας μου και του πατέρα μου, άρα εκεί είναι και οι ρίζες μου. Νομίζω ότι με αυτή τη φράση ο Κωστόπουλος προσπάθησε να αμυνθεί. Βρίσκουν κατά καιρούς έναν άνθρωπο και του τα φορτώνουν όλα. Και γενικά οι πολιτικοί σε αυτό τον τόπο δεν φταίνε ποτέ, φταίνε οι δημιουργοί, οι καλλιτέχνες κ.ο.κ. Είναι ένα φοβερό πράγμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι απαντάει η Γιάννα Tερζή για τα στοιχήματα της Γιουροβίζιον (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καινούργιου-Σκορδά: «Η… παρεξήγηση με την Φαίη κι όσα ξεκαθαρίζει η παρουσιάστρια του Epsilon» (video)

ΑΚΟΜΑ: Η ανακοίνωση της μόνης εταιρείας που δεν πήρε τηλεοπτική άδεια