Μητσοτάκης: “Η χώρα χρειάζεται επειγόντως περισσότερες δουλειές και καλύτερες αμοιβές”

Μητσοτάκης

Η χώρα χρειάζεται επειγόντως περισσότερες δουλειές και καλύτερες αμοιβές επισημαίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο μήνυμά του για την εργατική Πρωτομαγιά, εκφράζοντας ταυτόχρονα τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των δύο υπαλλήλων του Δήμου Τήνου που έχασαν τη δουλειά τους εν ώρα εργασίας.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημειώνει ότι ο άδικος χαμός τους πρέπει να κινητοποιήσει την Πολιτεία για τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας που οφείλει να παρέχει σε όλους τους εργαζομένους.

Προσθέτει ότι η σημερινή Πρωτομαγιά συμβολίζει τον διαχρονικό αγώνα των εργαζομένων για καλύτερες συνθήκες εργασίας και αξιοπρεπείς αμοιβές κάτι που αποτελεί τον σημαντικότερο στόχο του, όπως αναφέρει.

Αναλυτικά η δήλωση έχει ως εξής:

«Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των δύο υπαλλήλων του Δήμου της Τήνου που έχασαν τη ζωή τους την ώρα που έκαναν τη δουλειά τους. Ο τόσο άδικος χαμός τους πρέπει να κινητοποιήσει την Πολιτεία για τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας που οφείλει να παρέχει σε όλους τους εργαζομένους της και κυρίως σε όσους η δουλειά τους εγκυμονεί, από τη φύση της, μεγαλύτερους κινδύνους.

Άλλωστε αυτό πρωτίστως συμβολίζει και η σημερινή Πρωτομαγιά: Το διαχρονικό αγώνα των εργαζομένων για καλύτερες συνθήκες εργασίας κι αξιοπρεπείς αμοιβές.

Στην Ελλάδα του σήμερα, ο αγώνας αυτός είναι και ο σημαντικότερος στόχος μου. Η χώρα χρειάζεται επειγόντως περισσότερες δουλειές και καλύτερες αμοιβές.

Αυτό, όμως, μπορεί να επιτευχθεί μόνο με δραστική μείωση των φόρων και προσέλκυση επενδύσεων, κάτι που αδυνατεί να αντιληφθεί, πόσο μάλλον να κάνει πράξη, η σημερινή κυβέρνηση.

Γιορτάζουμε, λοιπόν, τη φετινή επέτειο, προτείνοντας και δεσμευόμενοι για το δικό μας δρόμο: Ανάπτυξη για τη χώρα, χειροπιαστές λύσεις για τους εργαζόμενους, έμπρακτη στήριξη στους άνεργους και τους πιο αδύναμους.

Χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα για την πραγματική άνοιξη της Ελλάδας. Γιατί αξίζουμε και μπορούμε καλύτερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι έγραψε – Το μήνυμα Τσίπρα για την ημέρα της εργατικής Πρωτομαγιάς

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Διαψεύδει ο Νίκος Γκάλης: «Δεν θα βρίσκομαι στο ψηφοδέλτιο κανενός κόμματος»

ΑΚΟΜΑ: Μήνυμα Γεννηματά: «Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι ημέρα μνήμης και τιμής για τους αγώνες των εργαζομένων»