«Σκοτώστε τους όλους!»: Νέο κάλεσμα τρόμου των τζιχαντιστών για το Μουντιάλ της Ρωσίας

Τζιχαντιστές

Νέες απειλές από τους τζιχαντιστές σε ένα ανατριχιαστικό κάλεσμα προς όλους τους μοναχικούς λύκους να σκορπίσουν τον θάνατο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου που θα γίνει στη Ρωσία.

Πρόκειται για το πιο πρόσφατο απειλητικό μήνυμα του ISIS καθώς και πριν λίγες μέρες είχε δημοσιεύσει αφίσα με απειλές στις χώρες της Δύσης.

Τζιχαντιστές03

Αυτή τη φορά, οι τζιχαντιστές με νέα ανατριχιαστική αφίσα που έχει αναρτηθεί σε ιστοσελίδα γαλλικής οργάνωσης που συνδέεται με το Ισλαμικό Κράτος, καλούν τους μοναχικούς λύκους να σπείρουν το θάνατο στην γιορτή του ποδοσφαίρου, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου δηλαδή, που ξεκινάει στις 14 Ιουνίου στη Μόσχα.

Η αφίσα δείχνει το σήμα του πρωταθλήματος να κόβεται με ένα μαχαίρι, ενώ στα γαλλικά αναγράφεται η εξής φράση: «Σκοτώστε τους όλους».

Τζιχαντιστές02

Στόχος ο… Πούτιν
Τον περασμένο μήνα είχαν δημοσιεύσει μία αφίσα με έναν τζιχαντιστή μέσα στο γήπεδο και στόχο στον… Βλαντιμίρ Πούτιν που παρακολουθούσε έναν αγώνα. Στην αφίσα το Ισλαμικό Κράτος προειδοποιούσε τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας, ότι «θα πληρώσει το τίμημα για το θάνατο των μουσουλμάνων».

Για τους πολιτικούς αναλυτές, η απειλή αυτή πιθανόν συνδέεται με την υποστήριξη του Πούτιν προς τον πρόεδρο της Συρίας, Μπασάρ Αλ Άσαντ, που μάχεται τους τζιχαντιστές στο συριακό έδαφος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει βάλει στο στόχαστρο μεγάλα αθλητικά γεγονότα με στόχο να επιτύχει τις μεγαλύτερες ανθρώπινες απώλειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρωσία: Συλλήψεις τζιχαντιστών του ΙΚ για σχέδια τρομοκρατικών επιθέσεων

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μυστήριο με αυτοκίνητο που βρέθηκε κρεμασμένο από γέφυρα στον Καναδά (Βίντεο)

ΑΚΟΜΑ: Πήγε στην Ινδία για να ησυχάσει αλλά την βίασαν και την αποκεφάλισαν