Εκτάκτως στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος – Για τις εξελίξεις στους ΑΝΕΛ

Καμμένος

Εκτάκτως δηλώσεις στη Βουλή θα κάνει στις 12:30 ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος. Στη συνέχεια θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δηλώσεις θα σχετίζονται με τις εξελίξεις στο κόμμα.

Υπενθυμίζεται ότι έπειτα από την ψηφοφορία για τη πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η ΝΔ με αφορμή τη συμφωνία για το Σκοπιανό, αποχώρησε από το κόμμα ο βουλευτής, Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος, σε αντίθεση με την κομματική γραμμή, ψήφισε “ναι”, ενώ μία ημέρα αργότερα αποχώρησε η πρώην εκπρόσωπος Τύπου, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Παράλληλα αίσθηση προκάλεσε η σημερινή τοποθέτηση του Αντιπροέδρου του κόμματος, Παναγιώτη Σγουρίδη που δήλωσε ότι «αν ζητηθεί ψήφος εμπιστοσύνης, δεν θα τη δώσουμε».

Επίσης, σχολιάζοντας τον ισχυρισμό του Δημήτρη Καμμένου ότι η συμφωνία με την ΠΓΔΜ είχε οικονομικά ανταλλάγματα, σημείωσε ότι «έγιναν κάποιες συζητήσεις και μπήκαν όλα στη ζυγαριά».

Το θέμα συζητήθηκε «σε πηγαδάκι την Κοινοβουλευτικής Ομάδας, χωρίς τον πρόεδρο και άλλους βουλευτές, αλλά δεν ετέθη στη συνεδρίαση», σημείωσε ο κ. Σγουρίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ στη συνέχεια ανέφερε «ότι ειπώθηκαν και αυτά (σ.σ. περί οικονομικών ανταλλαγμάτων». Διέψευσε, ωστόσο, ότι συζητήθηκε πρόταση μομφής κατά του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σγουρίδης: «Συζητήθηκαν οικονομικά ανταλλάγματα για το ονοματολογικό»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ίδρυση κόμματος πιο… δεξιά από τη ΝΔ ετοιμάζει ο Μπαλτάκος

ΑΚΟΜΑ: Είναι καλή η συμφωνία με τους Σκοπιανούς λέει ο Θεοδωράκης