Οι Spice Girls ανεβαίνουν ξανά στη σκηνή!

Η πολυαναμενόμενη επανασύνδεση των Spice Girls για μία περιοδεία που σιγοψιθυριζόταν όλο το προηγούμενο διάστημα, τώρα βεβαιώνεται από ένα μέλος του βρετανικού γυναικείου pop συγκροτήματος.

Οι Spice Girls ήταν Βρετανικό ποπ συγκρότημα το οποίο δημιουργήθηκε το 1994 και αποτελούνταν αποκλειστικά από γυναίκες. Τα μέλη του ήταν η Victoria Adams (Beckham), η Melanie Brown, η Emma Bunton, η Melanie Chisholm και η Geri Halliwell. Οι Spice Girls θεωρούνται το πιο επιτυχημένο γυναικείο συγκρότημα στον κόσμο.

Η Mel B, γνωστή και ως «Scary Spice» στην εκπομπή «Today», αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για την απόλυτη επανένωση του συγκροτήματος της δεκαετίας του 1990.

«Είμαι η μόνη που συνεχίζει να λέει ότι πρόκειται να εμφανιστούμε μαζί, κάτι που θα κάνουμε» είπε.

H Mel B δεν στήριξε τους ισχυρισμούς της Victoria Beckham, η οποία δήλωσε ότι η περιοδεία δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί.

«Πάντα το λέει αυτό. Σταματήστε», είπε όταν η παρουσιάστρια Hoda Kotb της θύμισε ότι μπορεί να προβάλει εμπόδια η Victoria Beckham, γνωστή ως «Posh Spice».

«Θα κάνουμε περιοδεία. Πρέπει να το είπα πραγματικά δυνατά; Ναι, θα κάνουμε συναυλίες μαζί σίγουρα» ήταν η απάντηση της Mel B.

Πέρσι, υπήρξε έντονη φημολογία ότι το γκρουπ θα εμφανιζόταν στο βασιλικό γάμο του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, αλλά τα σχέδια αυτά δεν υλοποιήθηκαν ποτέ. «Είχα την υπόθεση διαζυγίου και έπρεπε να πάω στο δικαστήριο», ανέφερε στην Kotb εξηγώντας γιατί δεν υπήρξε τότε επανασύνδεση.

Έτσι, λοιπόν, περιμένουμε να δούμε στη σκηνή ξανά μαζί τη Victoria Beckham, τη Melanie Brown, την Emma Bunton, τη Melanie Chisholm και την Geri Halliwell.