Προσαγωγή γυναίκας για τον τραυματισμό μωρού σε εμπορικό κέντρο

Μία γυναίκα προσήχθη από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Δημητρίου για τον τραυματισμό μωρού σε εμπορικό κέντρο της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα περιφερόταν στο εμπορικό κέντρο, όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς. Προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Δημητρίου και εξετάζεται για την υπόθεση, ενώ φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως -σύμφωνα με νεότερα στοιχεία- η δράστης δεν έφερε κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, αλλά προκάλεσε τα τραύματα στο μωρό με τα νύχια της, όπως μεταδίδει το newsit.gr.

Όσα έγιναν στο εμπορικό κέντρο

Η καταγγελία για το περιστατικό της επίθεσης μέσα στο εμπορικό κέντρο έγινε στις 10 Ιουλίου και προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους γονείς. Η καταγγελία έγινε από την μητέρα μωρού και σύμφωνα με αυτή μια άγνωστη γυναίκα την πλησίασε και τραυμάτισε το μωρό στα πόδια.

Η μητέρα του μωρού δεν κατάλαβε αμέσως τι έγινε παρά μόνο όταν το μωρό άρχισε να κλαίει είδε τα πόδια του που ήταν ματωμένα.

Έπαθε σοκ και το είπε στους άνδρες ασφαλείας του εμπορικού κέντρου. Οι φωτογραφίες από τις πατούσες του μωρού ανέβηκαν στα κοινωνικά δίκτυα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καταγγελία – σοκ: Ομαδικός βιασμός γυναίκας στο Πεδίον του Άρεως

Ανθελληνικό παραλήρημα του ψευδομουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ

Συμβασιούχοι έστησαν σκηνές μπροστά από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης