Αρτέμης Σώρρας: “διαδηλώστε στη ΔΕΘ κατά της κυβέρνησης που πούλησε τη Μακεδονία”

Σε ηχογραφημένο μήνυμά του ο έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού Αρτέμης Σώρρας απευθύνει κάλεσμα στους οπαδούς του.

Τους ζητά να συγκεντρωθούν έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού προκειμένου «να δείξουν ότι κανείς δε θα πάρει την Δικαιοσύνη από τους Ελληνες», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.Αναφερόμενος στη ΔΕΘ ζητά από τους οπαδούς του να διαδηλώσουν κατά της κυβέρνησης που «πούλησε τη Μακεδονία», όπως λέει ο ίδιος.
Παράλληλα λέει πως ο ΣΥΡΙΖΑ για να γίνει κυβέρνηση πήγαινε στα διόδια και σήκωνε τις μπάρες νταηλίκι και έλεγε «Δεν Πληρώνω».

Ο Αρτέμης Σώρρας υποστηρίζει, επίσης, ότι η επόμενη κυβέρνηση θα είναι η δική του, αφού, σύμφωνα με τον ίδιο, τώρα έχει το 42% ενώ κάνει λόγο για «καθαρά πολιτική δίωξη».
“Η επόμενη κυβέρνηση είναι η Ελλήνων Συνέλευσις και θα το καταλάβουν όλοι στερεοφωνικά για ό,τι έχουν κάνει… Η Ένωση των Ελλήνων θα φέρει τέλος στη δυναστεία», αναφέρει ο Αρτέμης Σώρρας στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα το «Έθνος της Κυριακής», μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού.Θα πάρω την Ελλάδα και θα λιώσω όλα αυτά τα ζαβά. Καθίστε να βγω πρωθυπουργός και θα δείτε τι θα γίνει. Θα ηγούμαι του φορέα του ελληνικού έθνους. Δε χρειάζεται να συμμετέχω εγώ στις εκλογές, θα βγουν οι βουλευτές μου, που θα είναι παντού και εγώ θα είμαι ο πρόεδρος. Δεν πάει να είμαι και στο Γκουαντάναμο, στη φυλακή, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα», καταλήγει ο Αρτέμης Σώρρας.”

Διαβάστε, επίσης:Πυρά του Στέφανου Μάνου κατά της Έφης Αχτσιόγλου στο λογαριασμό του στο facebook