Ρουβίκωνας: Δυσμενείς μεταθέσεις για διοικητή και σκοπό της πρεσβείας του Ιράν

Με ταχύρυθμες διαδικασίες εξπρές αποφασίστηκαν κι εκτελέστηκαν τα … αντίποινα της ηγεσίας για το φιάσκο, από την εικόνα- παρουσία του σκοπού της πρεσβείας του Ιράν στη διάρκεια της επίθεσης μελών του Ρουβίκωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr ο διοικητής του ΑΤ Ψυχικού, προερχόμενος πριν από λίγους μόνο από τις εσωτερικές υποθέσεις μετατέθηκε στο μεταγωγών, ενώ ο σκοπός πήρε την άγουσα για τις περιπολίες στους δρόμους.

«Ο συνάδελφος όφειλε να φοράει τη στολή του, το αλεξίσφαιρο γιλέκο του, η εικόνα ήταν αποκαρδιωτική. Αλλά αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι θα μπορούσε να αποτρέψει την επίθεση του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία του Ιράν» δήλωσε νωρίτερα στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ο εκπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ, Γιώργος Δελιτζάκης, ο οποίος αποκάλυψε:
«Πριν από δύο μήνες είχε γίνει συγκέντρωση προσωπικού στην υπηρεσία του εν λόγω συναδέλφου. Οι εντολές που δόθηκαν ήταν σαφείς: Σε περίπτωση που έρθει ο Ρουβίκωνας, αυτό που θα κάνετε είναι, να κάνετε στην άκρη και να ειδοποιήσετε το κέντρο. Δεν θα κάνετε καμία άλλη ενέργεια. Αυτές ήταν οι εντολές. Είναι εντολές που δίνονται σε συγκεντρώσεις προσωπικού.

Κι αν δείτε και δελτία Τύπου της υπηρεσίας, αυτό έπρεπε να κάνει: να διαφυλάξει τον οπλισμό του, να κρατήσει την ψυχραιμία του και να ενημερώσει το 100, το κέντρο. Σ’ αυτό το θέμα ο συνάδελφος ενήργησε πολύ σωστά και ψύχραιμα. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν ήταν κάποιος άπειρος συνάδελφος, να βλέπει δέκα άτομα με βαριοπούλες να έρχονται κατά πάνω του, να χάσει την ψυχραιμία του να πάρει το υπλοπολυβόλο και να αρχίσει να θερίζει. Θα ήταν σήμερα ο «θεριστής». Φανταστείτε τι θα γινόταν σήμερα στην Ελλάδα…».

Διαβάστε, επίσης:Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να δημιουργήσει διπλάσιες θέσεις εργασίας από όσες θα «καταστρέψει»