Θρίλερ με το αεροσκάφος που μετέφερε τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ (Βίντεο)

Σε μίνι θρίλερ εξελίχθηκε το ταξίδι επιστροφής του πρίγκιπα Χάρι και της εγκυμονούσας Μέγκαν Μαρκλ στο Σίνδνεϊ. Το πριγκιπικό ζευγάρι της Βρετανίας πραγματοποιεί περιοδεία στην Αυστραλία, και κατά την αποχώρησή του από τα νησιά Τόνγκα έζησε μια άκρως επικίνδυνη στιγμή: Το αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν παραλίγο να συγκρουστεί με ένα άλλο κατά την προσγείωσή του. Ο πιλότος έκανε ελιγμό στον αέρα και απέφυγε τα δυσάρεστα την τελευταία στιγμή.

Ειδικότερα, Χάρι και Μέγκαν -που σε λίγους μήνες θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί, επιβιβάστηκαν στην πτήση τσάρτερ της Qantas για να επιστρέψουν στο Σίδνεϊ. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι τη στιγμή που ο πιλότος του Boeing 737 αποφάσισε πως δεν μπορούσε να προσγειώσει το αεροπλάνο και ενώ είχε ήδη ξεκινήσει η διαδικασία προσγείωσης.

Δευτερόλεπτα πριν ακουμπήσει στο έδαφος το αεροπλάνο που μετέφερε τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, ο πιλότος αποφάσισε να το… σηκώσει ξανά καθώς κρίθηκε επικίνδυνη η παρουσία ενός άλλου αεροσκάφους στο διάδρομο προσγείωσης με το ενδεχόμενο ατυχήματος να είναι ορατό.

Πηγή: news247.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο γάμος της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι σε εικόνες – Δείτε τις

Λίγο πριν το γάμο της χρονιάς – Αυτούς τους τίτλους θα ‘χουν Χάρι και Μέγκαν!

Πατέρας Μέγκαν Μαρκλ: «Το μωρό μου ήταν πανέμορφο – Μακάρι να ήμουν εκεί»