Μεθυσμένος οδηγός εισέβαλε με το όχημά του στο προαύλιο της Βουλής!

Ο οδηγός εισέβαλε στη Βουλή μετά από καταδίωξη. Ο 59χρονος Έλληνας αποδείχθηκε ότι ήταν μεθυσμένος.

Ο μεθυσμένος οδηγός στη συμβολή της Βασιλίσσης Σοφίας με τη Ριζάρη έχασε τον έλεγχο έπεσε στα στα κολωνάκια και στη συνέχεια χάνοντας τον έλεγχο εισέβαλε στο προαύλιο της Βουλής, όπου τελικά σταμάτησε πάνω από το σημείο όπου βρίσκεται ο Άγνωστος Στρατιώτης. Δεκάδες αστυνομικοί περικύκλωσαν το όχημα και τον συνέλαβαν. Οδηγήθηκε στο Α.Τ. Συντάγματος και στην συνέχεια επειδή είχε τραυματισθεί στο πρόσωπο οδηγήθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Το χρονικό της υπόθεσης:

Όλα ξεκίνησαν στις 00:45 μετά τα μεσάνυχτα, όταν υπάλληλοι της Αττικής Οδού ενημέρωσαν την Τροχαία πως ένας οδηγός σε κατάσταση μέθης, έχει ακινητοποιήσει το όχημά του στα διόδια και προκαλεί προβλήματα.
Στο σημείο μετέβη άμεσα περιπολικό και ο οδηγός στη θέα των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και βγήκε στη λεωφόρο Κηφισίας όπου και ξεκίνησε μια ξέφρενη καταδίωξη, η οποία κατέληξε στον προαύλιο χώρο της Βουλής, στο σημείο που βρίσκεται πάνω από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
Στη συμβολή της Βασιλίσσης Σοφίας με τη Ριζάρη, ο 59χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, προσέκρουσε στα κολωνάκια αλλά συνέχισε την πορεία καταλήγοντας στον αύλειο χώρο της Βουλής.
Εκεί, το όχημά του ακινητοποιήθηκε από δεκάδες αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει μεταφερθεί στο ΑΤ Συντάγματος για τα περαιτέρω ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν η μπάρα στην είσοδο της Βουλής ήταν ανεβασμένη ή την έσπασε το αυτοκίνητο του μεθυσμένου οδηγού.

Διαβάστε, επίσης:Για κίνδυνο συγκρούσεων στα Βαλκάνια προειδοποιεί ο Ζ.Κ. Γιούνκερ