Ο καιρός, σήμερα, 4 Οκτωβρίου

Αυξημένη υγρασία, βροχές κατά τόπους ισχυρές και περιορισμένη ορατότητα. Πάρτε ομπρέλα, αχρείαστη να είναι...

Ο καιρός, περιλαμβάνει παροδικές νεφώσεις, τοπικές βροχές μικρής διάρκειας και έντασης κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά  στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν  νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ γι’ αυτό και ο καιρός θα είναι ζεστός και ίσως νιώσετε “να κολλάτε”. Στα ανατολικά οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα Δωδεκάνησα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία εξαιτίας των νοτιάδων θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Αναλυτικά:

Αττική: Αναμένονται παροδικές νεφώσεις και λίγες ασθενείς βροχές στα ανατολικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου. 

Θεσσαλονίκη: Προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με λίγες βροχές νωρίς το πρωί. Η ορατότητα θα είναι πρόσκαιρα περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου. 

Μακεδονία, Θράκη: Αναμένονται τοπικές νεφώσεις με λίγες σποραδικές βροχές που το μεσημέρι θα σταματήσουν. Τοπικές ομίχλες θα κάνουν την εμφάνισή τους τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη. 

Νησιά  Ιονίου,  Ήπειρος, δυτική Στερεά και  δυτική Πελοπόννησος: Αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Η ορατότητα στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο:Αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Η ορατότητα τις πρώτες πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σημειωθούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: Ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος και από το απόγευμα θα υπάρξουν κατά τόπους νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Δωδεκάνησα:Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και από το απόγευμα στα Δωδεκάνησα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Δείτε, επίσης:Διαβάστε τα – Τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων με μια ματιά

Διαβάστε τα – Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων με μια ματιά

Διαβάστε τα – Τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων με μια ματιά