Σκληρή απάντηση της Μπαλατσινού στον Ουγγαρέζο για τη νέα «σχέση» της

Μία νέα ημέρα, μία νέα κόντρα ανάμεσα στα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης. Έτσι, για να πάει καλά η εβδομάδα. Αυτή τη φορά οι πρωταγωνιστές είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Τζένη Μπαλατσινού. Ο πρώτος μετέφερε στον αέρα της εκπομπής το Πρωινό το ρεπορτάζ που συνόδευσε την πρώτη φωτογραφία της Τζένης Μπαλατσινού με νέο συνοδό μετά τον χωρισμό της με τον Βασίλη Κικίλια. Σύμφωνα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο η παρουσιάστρια και ο συνοδός της έχουν έρθει πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με την Τζένη πάλι, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πρέπει να ασχολείται με τη δική του ζωή και όχι με τη δική της. «Δημήτρης Ουγγαρέζος: δημοσιογράφος – παρουσιαστής, ο οποίος φημίζεται για το ”έγκριτο” ρεπορτάζ του όπως και για το προεφηβίκο του χιούμορ… Είναι θλιβερό Δημήτρη μου, να γεμίζεις τον τηλεοπτικό χρόνο σου αραδιάζοντας άσχετους συσχετισμούς με αφορμή μία φωτογραφία που κάποιος σου έστειλε» έγραψε σε Insta Story της η Τζένη Μπαλατσινού κατακεραυνώνοντας προσωπικά τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Το κείμενο της συνεχίστηκε στο ίδιο έντονο ύφος. «Η έφεση σου προς τη μυθοπλασία είναι γνωστή, όπως και η αδιαφορία σου για τις συνέπειές της. Ίσως ήρθε η ώρα να κάτσεις ξανά στο θρανίο και να επαναπροσδιορίσεις το νόημα και την ουσία της δουλειάς σου» τόνισε η Τζένη Μπαλατσινού και συνόδευσε την ανάρτησή της με το Hashtag #getalife.

Μένει να δούμε αν θα υπάρξει συνέχεια σε αυτή τη νέα κόντρα. Υπενθυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Τζένη Μπαλατσινού είχαν συνεργαστεί στην εκπομπή «Πρωινό mou» του Mega 4 χρόνια πριν.

Πηγή: ladylike.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τζένη Μπαλατσινού-Βασίλης Κικίλιας: Η μετακόμιση έφερε το… χωρισμό!

Χωρισμός Κικίλια-Μπαλατσινού – Πως εμπλέκεται σε αυτόν ο Πέτρος Κωστόπουλος

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Τζένης Μπαλατσινού μετά τον χωρισμό από τον Βασίλη Κικίλια (video)