Ο καιρός, σήμερα, 7 Νοεμβρίου

Η χαμηλότερη θερμοκρασία θα καταγραφεί στη Μακεδονία και την Θράκη, γύρω στους 4 βαθμούς, και η υψηλότερη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, όπου θα αγγίξει τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός σε όλη την Ελλάδα παραμένει ζεστός για τα δεδομένα της εποχής. Όμως, σταδιακά το σκηνικό του καιρού αλλάζει και την ηλιοφάνεια των τελευταίων ημερών θα αντικαταστήσουν οι νεφώσεις, οι βροχές, ακόμη και οι κατά τόπους καταιγίδες. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη  τις πρωινές και βραδινές ώρες της αυριανής ημέρας.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά βόρειοι 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ..

Αναλυτικά:

Αττική: Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 22 βαθμούς Κέλσιου.

Θεσσαλονίκη: Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 19 βαθμούς Κέλσιου.

Μακεδονία, Θράκη: Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 20 βαθμούς Κέλσιου. στα δυτικά η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Καιρός: Αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στο Ιόνιο σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 23 βαθμούς Κέλσιου. στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στην Ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Ανατολική Στερεά και την Εύβοια. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νοτιά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 22 βαθμούς Κέλσιου. Στα βόρεια κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη: Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα νοτιά. Πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στη Βόρεια Κρήτη. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στις Κυκλάδες τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 22 βαθμούς Κέλσιου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 24 βαθμούς Κέλσιου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. 

Ζάκυνθος: Καιρός: Λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 17 έως 22 βαθμούς Κέλσιου.

Δείτε, Διαβάστε τα – Τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων με μια ματιά

Διαβάστε τα – Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων με μια ματιά

Διαβάστε τα – Τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων με μια ματιά