Μπλόκα αγροτών: Κλειστή η Αθηνών- Θεσσαλονίκης

Ένα από τα σημαντικότερα μπλόκα, είναι αυτό της Νίκαιας στη Λάρισα στο οποίο έχουν παραταχθεί δεκάδες αγροτικά μηχανήματα με στόχο να αποτελέσει  σημείο αναφοράς των αγροτών σε πανελλαδικό επίπεδο

Μπλόκα έστησαν από χτες οι αγρότες σε πολλές περιοχές της χώρας, τα οποία θα ενισχυθούν τις επόμενες ημέρες με μπλόκα σε νέα σημεία και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, διαμαρτυρόμενοι, μεταξύ άλλων, για τη μη πληρωμή των αποζημιώσεων του 2018.

Ένα από τα σημαντικότερα μπλόκα, είναι αυτό της Νίκαιας στη Λάρισα στο οποίο έχουν παραταχθεί δεκάδες αγροτικά μηχανήματα με στόχο να αποτελέσει  σημείο αναφοράς των αγροτών σε πανελλαδικό επίπεδο.

 Η εθνική οδός Αθηνών- Θεσσαλονίκης παραμένει κλειστή, και στα δύο ρεύματα μέχρι αυτή την ώρα ενώ λόγω των αγροτικών μπλόκων στον κόμβο της Νίκαιας, η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας ανακοίνωσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που προβλέπουν την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων, των φορτηγών και των λεωφορείων, στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε., από τον Ανισόπεδο Κόμβο Πλατυκάμπου (Χ/Θ 352+918) μέχρι τον Ανισόπεδο Κόμβο Κιλελέρ (Χ/Θ 331+686) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

β. Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές, ως ακολούθως:

1) Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί του Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται στον Ανισόπεδο Κόμβο Κιλελέρ (Χ/Θ 331+686 του Π.Α.Θ.Ε.) προς την Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Βόλου και στη συνέχεια θα εισέρχονται στον Π.Α.Θ.Ε. από τον Ανισόπεδο Κόμβο Πλατυκάμπου (Χ/Θ 352+918 του Π.Α.Θ.Ε.).

2) Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί του Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπονται στον Ανισόπεδο Κόμβο Πλατυκάμπου (Χ/Θ 352+918 του Π.Α.Θ.Ε.) προς την Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Βόλου και στη συνέχεια θα εισέρχονται στον Π.Α.Θ.Ε. από τον Ανισόπεδο Κόμβο Κιλελέρ (Χ/Θ 331+686 του Π.Α.Θ.Ε.).

3) Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί της Παλαιάς Εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση προς Αθήνα, στο ύψος του Ανισόπεδου Κόμβου Νίκαιας, θα αναστρέφονται μέσω της Αερογέφυρας και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης και ακολούθως της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου, θα εισέρχονται στον Π.Α.Θ.Ε. από τον Ανισόπεδο Κόμβο Κιλελέρ (Χ/Θ 331+686 του Π.Α.Θ.Ε.).

Μέχρι χθες, Δευτέρα, είχαν στηθεί μπλόκα σε:

— Λάρισα (κόμβος Νίκαιας)

— Μαγνησία (κόμβος Αερινού)

— Φθιώτιδα (κόμβος Πελασγίας)

— Βέροια (κόμβος Κουλούρας)

— Νάουσα (διασταύρωση Νάουσας)

— Πέλλα (διασταύρωση Γυψοχωρίου)

— Σέρρες (στροφή Σιδηροκάστρου)

— Φλώρινα (κόμβος Αντιγόνου Αμυνταίου)

— Αχαΐα (Ερύμανθος), Ηλεία (κόμβος Αγίου Γεωργίου)

— Μεσσηνία (σταθμός Μεσσήνης)

— Ηράκλειο Κρήτης (κόμβος Αστερουσίων)

— Χανιά (Μεγάλα Χωράφια)

— Ρέθυμνο (Μάντρες)

 

Διαβάστε, επίσης:

Την Τετάρτη η ψηφοφορία στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος