Ο Γιάννης Λοβέρδος υποψήφιος με τη ΝΔ στο Δυτικό Τομέα

Υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών, είναι και ο δημοσιογράφος  Γιάννης Λοβέρδος με τον οποίο συναντήθηκε το πρωί στην Βουλή ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

“Με βαθύ αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτακη, τον οποίον επισκέφθηκα σήμερα το πρωί στο γραφείο του, να ειμαι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο δυτικό τομέα της Β’ Αθηνών. Είναι υποχρέωση μου να συστρατευθώ στον μεγάλο αγώνα του Κυριάκου για την ανόρθωση της πατρίδας μας”, έγραψε ο ίδιος στο facebook.

Ο Γιάννης Λοβέρδος γεννήθηκε το 1959, είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και ασκεί τη δημοσιογραφία εδώ και 33 χρόνια. Έχει εργασθεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Καθημερινή, Βήμα, Απογευματινή και Επενδυτής, διετέλεσε διευθυντής της Βραδινής, ενώ για σειρά ετών είχε την ευθύνη ενημερωτικών εκπομπών στη ΝΕΤ, στο Αlter και το Μega. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται και στο BLUE SKY, παρουσιάζοντας την δική του καθημερινή εκπομπή “Ραντεβού με την Επικαιρότητα”.

Παράλληλα έχει και μακρά αυτοδιοικητική πείρα, καθώς έχει υπάρξει δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο του Βύρωνα, ενώ υπήρξε και πρόεδρος του ιστορικού αθλητικού σωματείου του Βύρωνα της Δόξας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

15 νέους υποψήφιους ευρωβουλευτές ανακοίνωσε η ΝΔ