Παπαδοπαίδια έβαλαν… μαριχουάνα στο θυμιατήρι για να κάνουν ευτυχισμένους τους πιστούς!

Μια εύθυμη νότα στη Θεία λειτουργία αποφάσισαν να δώσουν δύο ανήλικοι Ισπανοί οι οποίοι τοποθέτησαν μαριχουάνα μέσα στο θυμιατήρι ιερέα σε εκκλησία της χώρας.

Το περιαστικό έγινε στον καθεδρικό ναό της πόλης Σαντιάγο ντε Κομποστέλα στην Γαλικία, όταν οι δύο νέοι που βοηθούσαν ως παπαδοπαίδια έβαλαν μαριχουάνα στο θυμιατήρι λίγο πριν την έναρξη της λειτουργίας.

Δεκάδες πιστοί άρχισαν να συρρέουν στον χώρο, όμως όταν έφτασε η ώρα για την χρήση του θυμιατηριού, όλα άρχισαν να… μυρίζουν λιγάκι διαφορετικά.

Τελικά, αφού οι περισσότερες εκτιμήσεις των παρευρισκομένων συνέκλιναν ότι επρόκειτο για μαριχουάνα στον σημείο έφτασε η αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τους δύο πλακατζήδες νεαρούς, οι οποίοι στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να τους απαγγελθούν κατηγορίες, παρά μόνο η ρητή απαγόρευση της ενασχόλησης με το θυμιατήρι του ναού.

Οι ίδιοι οι δράστες ανέφεραν πως η ιδέα για τη φάρσα του ήρθε κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης λειτουργίας, ενώ δεν παρέλειψαν να σημειώσουν πως το μόνο που ήθελαν ήταν να κάνουν λίγο πιο ευτυχισμένους τους δεκάδες πιστούς που βρίσκονταν μέσα στον ναό.

Πηγή: tanea.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γονείς υπέρ της ιατρικής χρήσης κάνναβης στα άρρωστα παιδιά τους

Ελεύθερη η καλλιέργεια ιατρικής κάνναβης στην Ελλάδα – Δείτε την απόφαση

Η κάνναβη είναι πιο επιβλαβής για τον εγκέφαλο των εφήβων από ό,τι το αλκοόλ