Ένωση Κεντρώων: Η ανάλγητη κυβέρνηση τιμωρεί τους Έλληνες που μένουν στην Βρετανία

«H ανάλγητη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται να τιμωρήσει και να αποκλείσει τους Έλληνες που διαμένουν στη Βρετανία από το αναφαίρετο δικαίωμα ψήφου στις ευρωεκλογές. Εβδομήντα χιλιάδες περίπου Έλληνες διαμένουν στο Ηνωμένο Βασίλειο» σημειώνει στην ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων υπογραμμίζοντας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιλαμβάνεται μέσα στον κυνισμό του πως δεν πρόκειται βέβαια να τον ψηφίσουν. Γιατί να το κάνουν άλλωστε;»

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Ένωση Κεντρώων δηλώνει ότι «με τις καταστροφικές επιλογές της από το 2015, η κυβέρνηση παρέτεινε την κρίση με αποτέλεσμα την τελευταία 4ετία να συνεχίζει να φυλλοροεί το εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό της χώρας και οι περισσότεροι ταλαντούχοι νέοι μας, που σπούδασαν εδώ με τα χρήματα των Ελλήνων, να καταφύγουν στο εξωτερικό για αξιοπρεπή εργασία».

Παράλληλα, εγκαλεί την κυβέρνηση ότι «ψελλίζει απαράδεκτες δικαιολογίες περί Brexit, έχοντας ήδη βγάλει στη φαντασία της τη Βρετανία από την Ευρώπη» και υποστηρίζει: «Η Ελλάδα απομονώνεται και γελοιοποιείται, καθώς όλα τα άλλα κράτη-μέλη της ΕΕ θα διοργανώσουν κανονικά ψηφοφορία στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Τελειώνοντας υπογραμμίζει: «Απαιτούμε κύριοι της κυβέρνησης να αλλάξετε άμεσα απόφαση γιατί είναι παράνομη και αντιδημοκρατική και να πράξετε έγκαιρα τα δέοντα ώστε οι Έλληνες του Ηνωμένου Βασιλείου να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές του Μαίου 2019».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μητσοτάκης: Όλοι θέλουν να δουν την Ελλάδα να γίνεται success story

Ράνια Σβίγκου: Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί και θα κερδίσει τις εκλογές

Ο Κοτζιάς αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία» (Βίντεο)