Αρχίζουν τα πλέι οφ – Αποχώρησαν οι Αγγελόπουλοι

Μία παράλειψη από τη νομική υπηρεσία της ΚΑΕ Ολυμπιακός, την οποία εντόπισε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, επέφερε αλλαγή στα δεδομένα ως προς την αναμονή της απόφασης του ΑΣΕΑΔ στην προσφυγή της ΚΑΕ Ολυμπιακός για παράνομο ορισμό των διαιτητών της 26ης αγωνιστικής.

Ο ΕΣΑΚΕ, αν και θα ζητούσε από το ΑΣΕΑΔ την Πέμπτη (16/5) να βγάλει απόφαση την ίδια ημέρα, ώστε να επισπευστεί είτε η έναρξη των πλέι οφ, είτε η επανάληψη των αναμετρήσεων της 26ης αγωνιστικής, στη συνεδρίαση της Τετάρτης (15/5) επικύρωσε τη βαθμολογία και τα πλέι οφ αρχίζουν το Σάββατο (18/5). Το αναλυτικό πρόγραμμα των πλέι οφ αναμένεται να ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ την Πέμπτη (16/5).

Στη διαδικασία επικύρωσης της βαθμολογίας το «παρών» έδωσαν 13 ομάδες, καθώς οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αδελφοί Αγγελόπουλοι, αποχώρησαν δηλώνοντας στους εκπροσώπους του Τύπου: «Δεν θα πάρουμε μέρος σε πραξικοπήματα. Αγνοούν ότι εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις. Λένε άλλα τώρα. Ας ξεκινήσουν τα πλέι οφ μόνοι τους. Δεν φτάσαμε ακόμα στο τι θα γίνει. Υπήρχαν και ψύχραιμες φωνές, όπως των κ. Αγγελόπουλου και Γουλιέλμου. Οι υπόλοιποι μέσα και η πλευρά του Παναθηναϊκού τους αγνοούν. Σας είπα τι πάει να γίνει σήμερα. Είναι υπεύθυνοι των πράξεών τους. Δεν φτάσαμε ακόμα στο θέμα του ΑΣΕΑΔ. Δεν κάναμε συζήτηση για τη διαιτησία. Δεν μπορούμε να πορευόμαστε έτσι».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ