Χαμός στην Άρτα: Επιτέθηκαν στη Γεροβασίλη – Διαψεύδει η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ

Μαλλιά-κουβάρια έγιναν την Κυριακή 2 Ιουνίου στον ΣΥΡΙΖΑ Άρτας με την Τζένη Ταπραντζή – Κοίλια, την υποψήφια δήμαρχο που στήριξε το κυβερνών κόμμα να επιτίθεται εναντίον της υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη.

Το βράδυ της Κυριακής, η βουλευτής Άρτας Όλγα Γεροβασίλη επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο της υποψήφιας δημάρχου Αρταίων Τζένης Ταπραντζή-Κοίλια. Σύμφωνα με ληροφορίες του protothema.gr, η κυρία Ταπραντζή-Κοίλια μόλις είδε την κυρία Γεροβασίλη εξερράγη και άρχισε να φωνάζει: «Δεν με στήριξες, τι θες εδώ;» αποτυπώνοντας το κλίμα που επικρατεί μεταξύ κομματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην Άρτα ότι η υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν εργάστηκε για την εκλογή της υποστηριζόμενης από τον ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιας δημάρχου.

Στο επεισόδιο μεταξύ της Όλγας Γεροβασίλη και της Τζένης Ταπραντζή-Κοίλια ενεπλάκη κατά τις ίδιες πληροφορίες και ο σύζυγος της υποψήφιας δημάρχου, ο οποίος πέταξε αντικείμενα που βρίσκονταν πάνω σε ένα τραπέζι και πέταξε ένα ποτήρι με νερό προς το μέρος της υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Παρά τις προσπάθειες να αποκλιμακωθεί η ένταση, η κυρία Ταπραντζή-Κοίλια δεν σταματούσε να κατηγορεί την κυρία Γεροβασίλη ότι μεθόδευσε την επανεκλογή του δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη και δεν προσέφερε στήριξη στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν τέτοια η ένταση που προκλήθηκε που η Όλγα Γεροβασίλη αναγκάστηκε να φύγει από τον χώρο και με τη συνδρομή των αντρών της ασφάλειάς της φυγαδεύτηκε στο γραφείο του Βασίλη Τσίρκα, του έτερου βουλευτή που εξελέγη με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Άρτα.

Διαψεύδει η Τζένη Ταπραντζή – Κοίλια

Για «Σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ενταγμένο στην «παραπολιτική» των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών…» κάνει λόγο, με ανάρτηση της στο facebook, η επικεφαλής της «Δημοτικής Αναγέννησης» Άρτας.

Όπως αναφέρει η κα Ταπραντζή-Κοίλια, «Το εκλογικό αποτέλεσμα, και την πρώτη και την δεύτερη Κυριακή των εκλογών, αποτελεί για εμάς μια ουσιαστική αυτοδιοικητική νίκη. Εκεί ακριβώς στοχεύει όλη αυτή η επίθεση, που με σενάριο επιστημονικής φαντασίας αρθρώνεται εναντίον όλων μας. Η απλή, λοιπόν, αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν εκφράστηκε καμιά κριτική, ούτε δυσαρέσκεια στο πρόσωπο της Υπουργού κας Γεροβασίλη, η οποία μαζί με τον βουλευτή κο Τσίρκα, στάθηκαν δίπλα σε όλη αυτή την προσπάθεια. Υπήρξε ένα φραστικό επεισόδιο, χωρίς την παρουσία εκλεγμένων πολιτικών προσώπων, με μια υποψήφια σύμβουλο, συχνό αποτέλεσμα αυτοδιοικητικής διαδικασίας» αναφέρει και συνεχίζει:

«Όσο, λοιπόν, και η παραπληροφόρηση να προσπαθεί, δεν θα μπορέσει να σβήσει το εξαιρετικό και αισιόδοξο κλίμα, που επικράτησε όλο το βράδυ των εκλογών, και που με σαφήνεια καταγράφηκε σε απευθείας μετάδοση με εικόνα από το τοπικό κανάλι και από άλλα μέσα τοπικής επικοινωνίας. Με αυτή την απλή λογική, κι επειδή στην ζωή το να αποδεικνύεις ότι «δεν είσαι ελέφαντας» είναι μια μάχη που δεν αξίζει να ακολουθήσεις, μένουμε στην πολιτική ουσία, ότι και στους δύο γύρους των εκλογών καταγράφηκε η ισχυρή αυτοδιοικητική παρέμβαση που άγγιξε το 41% του εκλογικού σώματος. Προχωρούμε μπροστά!»