Διακόπηκε περιφερειακό συμβούλιο επειδή κάποιος αερίστηκε και δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν

Ο πρόεδρος αναγκάστηκε να ζητήσει να φέρουν αρωματικά, προκειμένου να συνεχιστεί η συνεδρίαση για τους πάγκους των αγορών.

Χαμός επικράτησε στο Περιφερειακό Συμβούλιο στο Χόχα Μπέι της Κένυας κατά την διάρκεια της συνεδρίασης για τους πάγκους των αγορών.

Ένα μέλος του αερίστηκε τόσο έντονα που η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική στο χώρο που ο Τζούλιος Γκάγια πήρε τον λόγο και είπε: «Αξιότιμε πρόεδρε, κάποιος δηλητηρίασε τον αέρα και ξέρω ποιος είναι».

Ο άνθρωπος όμως που επέδειξε, αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας: «Δεν το έκανα εγώ. Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο μπροστά στους συναδέλφους μου».

Έτσι, ο Έντβιν Κακας πήρε τον λόγο και αποφάσισε να διακόψει την συνεδρίαση, ζητώντας από τα μέλη του συμβουλίου να βγουν έξω από την αίθουσα μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα.

«Δεν γίνεται να μείνουμε σε ένα τέτοιο περιβάλλον που μυρίζει τόσο άσχημα», απαιτώντας να φέρουν αποσμητικά: «Για να μυρίσει λίγο αέρα. Φέρτε ό,τι άρωμα θέλετε. Είτε βανίλια, είτε φράουλα. Αρκεί να καθαρίσει η ατμόσφαιρα», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: gazzetta.gr