Σάρωσε την δυτική Ελλάδα η κακοκαιρία – Δυο νεκροί από κεραυνούς (Εικόνες και βίντεο)

Δυο θανάτους και πολλές καταστροφές έχει προκαλέσει η κακοκαιρία η οποία έπληξε με σφοδρότητα την δυτική Ελλάδα.

Στο νομό Ηλείας ένας άνδρας περίπου 35 ετών υπήκοος Πακιστάν, που διέμενε μαζί με άλλους πέντε ομοεθνής του σε ένα πρόχειρο κατάλυμα στη Μυρσίνη των Λεχαινών, κοντά στο νέο νεκροταφείο, βρ’ηκε τραγικό θάνατο όταν το χτύπησε κεραυνός, σύμφωνα με το το patrisnews.com.

Όπως είπαν οι ομοεθνής του, όταν άκουσε τους κεραυνούς φοβήθηκε και βγήκε έξω από το παράπηγμα και εκεί, χτυπήθηκε από τον κεραυνό…

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στην Καλαμάτα, ένας 56χρονος, έχασε την ζωή του στην περιοχή Αλιμάκι Μεσσηνίας, όταν κτυπήθηκε και αυτός από κεραυνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την στιγμή που εκδηλώθηκε η καταιγίδα ο 56χρονος Βούλγαρος βρισκόταν σε χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων, όπου στο συγκεκριμένο σημείο υπήρχαν μεταλλικά αντικείμενα και έπειτα από λίγη ώρα κτυπήθηκε από τον κεραυνό.

Ισχυρές καταιγίδες και διακοπή ρεύματος σε όλο το Νομό

Δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια και μεγάλα προβλήματα στην ηλεκτροφότηση παρουσιάζονται σε ολόκληρο τον νομό Ηλείας ακόμα και στην Ε.Ο. Πατρών-Πύγου.

Επίσης λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, έχουν σημειωθεί και μικροατυχήματα.

Η ισχυρή νεροποντή στον Πύργο Ηλείας προκάλεσε πολλά προβλήματα, με αποτέλεσμα η Πυροσβεστική να δεχθεί 35 κλήσεις για άντληση υδάτων, ενώ σύμφωνα με το ilialive.gr, οι μαθητές του 4ου δημοτικού σχολείου Πύργου σχόλασαν νωρίτερα, καθώς το προαύλιο είχε πλημμυρίσει και κρίθηκε αναγκαίο από τον δήμαρχο Πύργου, την Πολιτική Προστασία και την διεύθυνση του σχολείου τα παιδιά να φύγουν νωρίτερα, υπό τον φόβο επιδείνωσης του καιρού.