Στην φυλακή τρεις Πακιστανοί για κατοχή ναρκωτικών

Το δρόμο για τις φυλακές πήραν χθες μετά τις απολογίες τους οι τρεις αλλοδαποί από το Πακιστάν που συνελήφθησαν στη Λάρδο της Ρόδου έχοντας στην κατοχή τους 19 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης!

Σε βάρος των αλλοδαπών ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και χθες το μεσημέρι προσήχθησαν ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου και απολογήθηκαν.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα και οι τρεις αλλοδαποί κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και πήραν το δρόμο για τις φυλακές.

Για τους εμπλεκόμενους όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί του Τμήματος Νότιας Ρόδου στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποιούν για την καταπολέμηση της διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών, εντόπισαν στις 11 Οκτωβρίου 2019 το απόγευμα τους τρεις αλλοδαπούς ηλικίας 25, 28 και 20 ετών αντίστοιχα στη Λάρδο.

Όταν τους έγινε έρευνα οι τρεις άνδρες βρέθηκαν να κατέχουν 171 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης τοποθετημένα σε 19 συσκευασίες, το χρηματικό ποσό των 1.515 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα τα οποία κατασχέθηκαν.

Σε βάρος των αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω.

Πηγή: rodiaki.gr