Έβρος: Παράνομοι μετανάστες απείλησαν κυνηγό με τσεκούρια – Έβγαλε την καραμπίνα και τους έδιωξε

Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στο μεταναστευτικό. Πλέον, οι πολίτες είναι αποφασισμένοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, καθώς δεν είμαστε μακρυά από το να θρηνήσουμε θύματα.

Οι καταγγελίες που έρχονται από τον Έβρο σοκάρουν, διότι οι παράνομοι εισβολείς, όχι μόνο θέλουν να ληστέψουν, αλλά και να αφαιρέσουν ζωές, όπως μεταδίδει το pentapostagma.gr.

Τα όσα ανέφερε ο Γιώργο Αποστολόπουλος από το Δέλτα του Έβρου στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM 93,6 και στον Δ.Κολιό απλά σοκάρουν.

Πριν λίγες ώρες, 15 μετανάστες τον περυκύκλωσαν έξω από την καλύβα του, κρατώντας στα χέρια τους παλούκια και τσεκούρια. Τότε ο ίδιος αμέσως αντέδρασε, τράβηξε όπλο προς τα πάνω τους για εκφοβισμό και αυτοί τράπηκαν σε φυγή!

Συνέντευξη παραχώρησε και ο Νίκος Λαμπρίδης στον ίδιο σταθμό. Ο Πρόεδρος Συλλόγου Φίλων Κυνηγών νομού Έβρου, κατήγγειλε, ότι έχουν συμβεί άλλα πέντε περιστατικά μέσα σε δέκα ημέρες από μετανάστες στην περιοχή.

Οι μετανάστες στήνουν μπλόκα, κρατάνε παλούκια και στήνουν ενέδρες σε κυνηγούς, ενώ κλέβουν και αυτοκίνητα.

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα, περισσότεροι από 20 λαθρομετανάστες επιχείρησαν μπλόκο στο αυτοκίνητο της καθηγήτριας και υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου Έβρου Κατερίνας Φωτιάδου, η οποία ευτυχώς ενήργησε γρήγορα και ψύχραιμα.

Που θα πάει επιτέλους αυτή κατάσταση; Θα ξυπνήσει το κράτος, ή θα γίνουμε μειονότητα στην ίδια μας την χώρα;