Κ. Βελόπουλος: Οι πολιτικοί διοικούν το ποδόσφαιρο και οι μεγαλομέτοχοι τη χώρα

«Δεν έπρεπε να γίνει καμία νομοθετική παρέμβαση στο ποδόσφαιρο γιατί υπάρχει το αυτοδιοίκητο που κατοχυρώνεται με ευρωπαϊκή νόρμα και από την άλλη έπρεπε να αποδειχθεί ότι η ομάδα του ΠΑΟΚ έχει σχέση με την Ξάνθη» είπε μιλώντας νωρίτερα σήμερα στον ANT1 ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο ίδιος χαρακτήρισε «βλακώδες», ότι «δύο μέρες πριν από την συνεδρίαση της Τρίτης άλλαξαν τα μέλη της Επιτροπής. «Αυτά δεν γίνονται σε σοβαρές χώρες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας ο κ. Βελόπουλος είπε πως «οι πολιτικοί διοικούν το ποδόσφαιρο και οι μεγαλομέτοχοι τη χώρα. Σε μια χώρα που έχουμε τεράστια προβλήματα, ασχολούμαστε με τα βίτσια των μεγαλομετόχων των ομάδων. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν παθογένειες δεκαετιών», τόνισε.

Ο κ. Βελόπουλος χαρακτήρισε ως απαράδεκτες τις επιθέσεις εναντίον γραφείων βουλευτών και πρόσθεσε πως «η κυβέρνηση πέτυχε το ακατόρθωτο. Να την βρίζουν και οι Παοκτζήδες και οι Ολυμπιακοί».

«Αν υπήρχαν νόμοι, έπρεπε όλες οι ομάδες του ΠΟΚ να πέσουν στην Β’ Εθνική διότι έβγαιναν συνεχώς και αποκαλούσαν τους βορειοελλαδίτες “Βούλγαρους”», είπε ο κ. Βελόπουλος και υποστήριξε ότι οι εντάσεις αυτές μεταξύ των οπαδών αποτελούν κίνδυνο για τη χώρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ