Οργή λαού στη Λέσβο: Επιθέσεις εξαγριωμένων κατοίκων σε ΜΚΟ – Φεύγουν από το νησί

Μετά και τις επιθέσεις σε βάρος τους πολλοί εργαζόμενοι σε Εθελοντικές οργανώσεις και ΜΚΟ κυρίως ξένοι υπήκοοι αποχωρούν από την Λέσβο.

Νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας εργαζόμενοι σε Εθελοντικές οργανώσεις και ΜΚΟ πραγματοποίησαν σύσκεψη και πορεία στο κέντρο της Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το lesvosnews.net, πολλοί εθελοντές και εργαζόμενοι σε ΜΚΟ αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το νησί καθώς έχουν γίνει στόχος επιθέσεων από εξαγριωμένους κατοίκους σε διάφορα σημεία της Λέσβου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι χθες σε πολλά περιστατικά αφίξεων μεταναστών οι εθελοντές και εργαζόμενοι σε ΜΚΟ ήταν άφαντοι…

Την νύχτα της Κυριακής είχαμε πολλές επιθέσεις από εξαγριωμένους κατοίκους της Λέσβου σε εργαζόμενους εθελοντικών οργανώσεων και ΜΚΟ, σε πολλές περιπτώσεις οι κάτοικοι έσπασαν και τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα…

Επίθεση δέχτηκαν μέλη εθελοντικής οργάνωσης που έχουν σταθμεύσει το σκάφος τους στην Σκάλα Λουτρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lesvospost.com εξαγριωμένοι κάτοικοι της Μυτιλήνης επιτέθηκαν στα μέλη της εθελοντικής οργάνωσης υποχρεώνοντας τους να πάρουν από το λιμανάκι της Σκάλας Λουτρών το σκάφος τους.

Με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων και της αστυνομίας που βρέθηκε στο σημείο αποσοβήθηκαν τα χειρότερα ενώ τα μέλη της εθελοντικής οργάνωσης αποχώρησαν από το σημείο με το σκάφος τους.