Άγρια επίθεση από σκυλιά δέχθηκε γυναίκα στην Πρέβεζα

Tον εφιάλτη έζησε γνωστή γυμνάστρια της Πρέβεζας, όταν δέχθηκε άγρια επίθεση, όχι από ένα, αλλά από τρία σκυλιά ταυτόχρονα, νωρίς χθες το απόγευμα στην περιοχή του Αγ. Γεωργίου Πρεβέζης.

Η γυναίκα χωρίς να προκαλέσει τα συγκεκριμένα σκυλιά, δέχθηκε τη “δολοφονική” επίθεση και χωρίς να το καταλάβει την έριξαν στο έδαφος δαγκώνοντάς την και στα δύο της πόδια ταυτόχρονα. Η γνωστή γυμνάστρια μάλιστα, τη συγκεκριμένη διαδρομή την κάνει καθημερινά, αφού τρέχει, ενώ ουδέποτε της είχε συμβεί παρόμοιο περιστατικό.

Στην έγκλησή της για βοήθεια από περαστικούς, κανείς δεν μπορούσε να πλησιάσει, φοβούμενος και για τη δική του σωματική ακεραιότητα, βλέποντας τα συγκεκριμένα σκυλιά σε έξαλλη κατάσταση. Ακόμη και η ομάδα ΔΙΑΣ που έφτασε στο σημείο δεν μπόρεσε να τα κάνει καλά, η ίδια ωστόσο πάλευε για την ίδια της τη ζωή, χτυπώντας τα σκυλιά, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να την αφήσουν.

Η γυναίκα, σοβαρά τραυματισμένη και αιμόφυρτη μεταφέρθηκε από τον σύζυγό της, επίσης γνωστό γυμναστή, στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, όπου οι γιατροί βλέποντας την κατάστασή της, προχώρησαν αμέσως σε ράμματα και στα δύο της τα πόδια.

Η ίδια, βγαίνοντας μετά από αρκετές ώρες και φανερά σοκαρισμένη, δήλωσε στην κάμερα του onprevezanews.gr: “Καλούσα σε βοήθεια, αλλά κανείς δεν πλησίαζε, φοβόντουσαν όλοι για τη ζωή τους. Οι ίδιοι οι γιατροί, αντικρίζοντας την κατάσταση των τραυμάτων μου, δεν το πίστευαν. Σας παρακαλώ κάντε κάτι, δείξτε τις φωτογραφίες και εύχομαι οι αρμόδιοι να πράξουν σωστά από εδώ και πέρα. Ας είμαι εγώ το τελευταίο θύμα”.

Ο σύζυγός της, βγαίνοντας από τα εξωτερικά ιατρεία, μας είπε: “Δεν το πιστεύω… είναι σαν να γύρισε από τον πόλεμο”.

Ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ανέφερε ότι ο Δήμος έχει ενεργοποιηθεί και κάλεσε ειδικό συνεργείο από την Αθήνα, προκειμένου αύριο να βρίσκεται εδώ και να “συλλέξει” τα αδέσποτα σκυλιά, τα όποια θα οδηγήσουν στον φυλασσόμενο χώρο που διαθέτει ο Δήμος.