Άδ. Γεωργιάδης στο Blue Sky: Μαζικό και ταυτόχρονο άνοιγμα της αγοράς δεν συζητείται

Να ανοίξουν πρώτα τα καταστήματα με εποχικά είδη γιατί αλλιώς θα καταστραφούν εισηγείται ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης όπως δήλωσε στην εκπομπή Παρεμβάσεις του Blue Sky. Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι “μαζικό και ταυτόχρονο άνοιγμα της αγοράς δε συζητείται”.

Ο κ Γεωργιάδης εμφανίστηκε προβληματισμένος από την εξέλειξη της πανδημίας. “Η κατάσταση είναι παρά πολύ δύσκολη” είπε. “Δεν είναι θετική η σημερινή εξέλιξη”.

Ο κ Γεωργιάδης δήλωσε ότι είναι παντελώς ψευδή τα δημοσιεύματα για παράλληλη καταγραφή κρουσμάτων ενώ δήλωσε πως όταν έλθουν τα εμβόλια ο ίδιος “θα εμβολιαστεί αμέσως και μάλιστα μπροστά στις κάμερες”.

Αναφερόμενος στην επικείμενη σύνοδο κορυφής εκτίμησε ότι “δεν είμαστε κοντά στο κλίμα των κυρώσεων και μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο”.

Τόνισε ταυτόχρονα ότι οι “Γερμανοί θα πρέπει να αποφασίσουν ποιά είναι η θέση τους μέσα στην Ευρώπη. Αν θέλουν μόνο να πωλούν αυτοκίνητα. Εντάξει”.

Είπε επίσης ότι η Ισπανία είναι μεταξύ των χωρών που είναι κατά των κυρώσεων. “Ας πάρει ο κ Τσίπρας τον φίλο του τον κ Ιγγλέσιας να βοηθήσει”.