Συνελήφθη μέλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών: Κατασχέθηκαν 6 κιλά ηρωίνης

Η επιστάμενη και μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στη σύλληψη μέλους κυκλώματος διακίνησης ποσοτήτων ηρωίνης, στην οποία συνέδραμαν αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων.

Πρόκειται για 55χρονο ελληνικής καταγωγής, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., απογευματινές ώρες της Τετάρτης 27-01-2021 σε περιοχή της Θεσσαλονίκης (στροφή Ωραιοκάστρου), εντοπίστηκε ο 55χρονος ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Ακολούθησε έρευνα στο εν λόγω όχημα, κατά την οποία κατασχέθηκαν (13) δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους (6) κιλών και (520) γραμμαρίων, τα οποία βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα εντός εφεδρικού ελαστικού αυτοκινήτου (ρεζέρβα), τοποθετημένου στο κάτω μέρος του οχήματος (σασί).

Επιπλέον, στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές τους, ενώ σε βάρος του βεβαιώθηκε πρόστιμο που αφορά στην παραβίαση των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς μεταδοτικής ασθένειας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.