Ν. Δένδιας: Η σχέση Ελλάδος-ΗΠΑ βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών

Συγχαρητήρια στον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και στην αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις έστειλε ο υπουργός Εξωτερικών με μήνυμα του στο twitter. Παράλληλα ανέβασε και μια φωτογραφία που τους δείχνει και τους δυο μαζί, μετά από επίσκεψη του Νίκου Δένδια στον Λευκό Οίκο, το 2009, για τον εορτασμό της επετείου του 1821.

“Θερμά συγχαρητήρια στον νέο Πρόεδρο @JoeBiden και την Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ
@KamalaHarris (photo με τον τότε Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ J. Biden, όταν εκπροσώπησα το 2009 την Κυβέρνηση στην εκδήλωση του Λευκού Οίκου, για τον εορτασμό της επετείου του #1821)”.

Η σχέση Ελλάδος – ΗΠΑ βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών, αναφέρει σε δεύτερο μηνυμα του ο Νίκος Δένδιας και αναφέρει ότι “Προσβλέπουμε σε μια παραγωγική συνεργασία με τον νέο Πρόεδρο και τον προτεινόμενο ΥΠΕΞ. Οι ΗΠΑ είναι κρίσιμης σημασίας εταίρος της χώρας μας, με τον οποίο μοιραζόμαστε κοινό στρατηγικό όραμα”

“Η ισχύς της σχέσης 🇬🇷🇺🇸βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών. Προσβλέπουμε σε μια παραγωγική συνεργασία με τον νέο Πρόεδρο και τον προτεινόμενο ΥΠΕΞ @ABlinken. Οι ΗΠΑ είναι κρίσιμης σημασίας εταίρος της χώρας μας, με τον οποίο μοιραζόμαστε κοινό στρατηγικό όραμα”.