Επίθεση Γεωργιάδη κατά Τσίπρα: Προσπαθεί να κάνει την Ελλάδα Μπέργκαμο για πολιτικό όφελος

Για την πορεία της πανδημίας στη χώρα, τις συγκεντρώσεις των τελευταίων ημερών, αλλά και τις ευθύνες του κ. Τσίπρα μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

«Την ευθύνη των διαδηλώσεων την πήρε ο Τσίπρας, όταν κάθε μέρα το κόμμα του και βουλευτές του συμμετέχουν σε διαδηλώσεις ή όταν κάνει κάλεσμα σε πορεία όπως χθες», όπως σχολίασε.

Κλιμακώνοντας την επίθεση του στον κ. Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι την καθημερινή εικόνα των διαδηλώσεων και των καταλλήψεων την στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ επίσημα, λέγοντας επίσης ότι στη Νέα Σμύρνη έκανε επίσημο κάλεσμα ο ΣΥΡΙΖΑ και ότι κάθε μέρα κάνουν διαδηλώσεις για τον Κουφοντίνα κάθε μέρα, εκδηλώνοντας παράλληλα και την αγανάκτηση του κατηγορώντας τον κ. Τσίπρα ότι προσπαθεί να κάνει την Ελλάδα Μπέργκαμο.

“Ο Κ. Τσίπρας αντιστρατεύεται την προσπάθεια των γιατρών, των νοσηλευτών, των ανθρώπων του μόχθου, ο οπίος για να αποκομίσει ένα δήθεν πολιτικό όφελος δεν διστάζει να κάνει αυτό το πράμα την ώρα που ξέρει όταν μαζεύονται πολλά άτομα στον ίδιο χώρο αυτό οδηγεί σε διάδοση της πανδημίας”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε, επίσης, ότι αν η πανδημία καλπάζει το άνοιγμα της αγοράς αναβάλλεται, συμπληρώνοντας πως αν για τον Κουφοντινα ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να καταστρέψει όλη την Ελλάδα να βγει και να μας το πει.

Πηγή: skai.gr