Τικίνιο: Ονειρεύομαι να κατακτήσω τρόπαια με τον Ολυμπιακό

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Τικίνιο Σοάρες, έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στους μελλοντικούς στόχους με τη νέα ομάδα του, όπου μεταξύ άλλων τόνισε πως θέλει να κατακτήσει τίτλους. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μίλησε στο Olympiacos TV και δήλωσε χαρούμενος που θα φορέσει τα ερυθρόλευκα.

«Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Πριν έρθω εδώ γνώριζα πως ήταν ένας τεράστιος σύλλογος με σπουδαίους φιλάθλους. Επίσης γνωρίζω πως σπουδαίοι ποδοσφαιριστές πέρασαν από εδώ, πιστεύω πως όλα εδώ είναι υπέροχα. Θέλω να ευχαριστήσω για την υποδοχή και να πω πως είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι στην ομάδα. Ονειρεύομαι να κατακτήσω τρόπαια, να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και να κατακτήσω τίτλους, που είναι το πιο σημαντικό για τον Ολυμπιακό» είπε ο Τικίνιο.

Και ο 30χρονος παίκτης πρόσθεσε: «Μου το είπαν ήδη ότι οι φίλαθλοί μας είναι πολύ φανατικοί. Ελπίζω να μπορέσω να τους δω σύντομα και μαζί τους να γιορτάσουμε τίτλους. Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας, γιατί πριν τον ερχομό μου εδώ, όταν ακόμα δεν ήταν σίγουρο, πολλοί φίλαθλοι με πλησίασαν στα social media. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, ελπίζω να τους δω σύντομα και να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τίτλους μαζί».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ