Αυτή είναι η Lancia της νέας εποχής της Ιταλικής μάρκας

Απoτελώντας τη σχεδιαστική βάση πάνω στην οποία θα στηριχθούν τα μελλοντικά μοντέλα της μάρκας για τα επόμενα 10 χρόνια, το πρωτότυπο Lancia Pu+Ra HPE που αποκαλύφθηκε μόλις πριν από λίγες ημέρες εκτίθεται στο κέντρο της «Πρωτεύουσας του Design», το Μιλάνο.

Για τις επόμενες ημέρες οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Ιταλικής πόλης, στο πλαίσιο του Milan Design Week 2023, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη Lancia Pu+Ra HPE στον εξωτερικό χώρο του Cassina Store στη Via Durini

Στο πλαίσιο του Milan Design Week 2023 (17-23 Απριλίου), η Lancia, η οποία αποτελεί επίσημο συνεργάτη του Milano Design District (MDD) δίνει τη μοναδική ευκαιρία στο κοινό της Ιταλικής πόλης να γνωρίσει από κοντά το πρωτότυπο Lancia Pu+Ra HPE, το οποίο αποκαλύφθηκε μόλις πριν λίγες ημέρες, δίνοντας το σχεδιαστικό στίγμα που θα ακολουθήσει η μάρκα τα επόμενα 10 χρόνια.

«Το design αποτελεί έναν από τους πυλώνες της Αναγέννησης της Lancia, ενώ είναι βασικό στοιχείο που οδηγεί την 1η φάση της νέας εποχής της μάρκας. Για εμάς είναι τιμή που η μάρκα μας έχει σημαντική παρουσία στο Milan Design Week 2023, με την τοποθέτηση του Lancia Pu+Ra HPE στη Via Durini έξω από το κατάστημα της Cassina, μια κορυφαίας Ιταλικής εταιρείας στο χώρο του design και βασικού μας συνεργάτη στη δημιουργία του πρωτοτύπου», σημείωσε ο κ. Luca Napolitano, CEO της Lancia.

Με αφορμή το εντυπωσιακό, όσο και καινοτόμο πρωτότυπο, το οποίο αποτελεί και το πρώτο αυτοκίνητο της νέας εποχής της μάρκας, η Lancia διοργανώνει σειρά διαλέξεων στο Cassina Store, όπου οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από τη δημιουργία του Pu+Ra HPE θα μιλήσουν για τη δημιουργία του. Η εξωτερική σχεδίαση, το φιλόξενο εσωτερικό, αλλά και οι καινοτόμες, όσο και πρακτικές τεχνολογίες που διαθέτει το μοντέλο θα αποκαλυφθούν από τη σχεδιαστική ομάδα της Lancia. Αυτές οι ομιλίες ενισχύουν περαιτέρω τη συνεργασία μεταξύ της Lancia και της Cassina, δύο θρυλικών ονομάτων του Ιταλικού design που μοιράζονται το ίδιο πάθος για την σχεδίαση, την ποιότητα, την κομψότητα και τη φινέτσα.

Το Milan Design Week αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση του είδους στην Ευρώπη. Η πρωτεύουσα της Λομβαρδίας αποτελεί και πρωτεύουσα του design με παγκόσμια λάμψη. Οι ρίζες της διοργάνωσης

ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΤΑΣ