Πανελλαδικές Εξετάσεις: Ανακοινώνονται σήμερα οι βαθμολογίες

Μετά την 13:00η σήμερα, Πέμπτη, οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών 2023 των Γενικών Ενιαίων Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) θα μπορούν να μάθουν τις βαθμολογίες τους, αφού θα αναρτηθούν στην πλατφόρμα https://results.it.minedu.gov.gr/ .

Επιπλέον, οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών θα γνωστοποιηθούν στους υποψήφιους και με γραπτό μήνυμα (sms), ενώ θα αναρτηθούν και στο λύκειό τους, σε εκτυπωμένες καταστάσεις, που θα αναφέρουν μόνο τους κωδικούς και τους βαθμούς των υποψηφίων.

Τέλος, οι υποψήφιοι θα λάβουν τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον έχουν ήδη υποβάλει σχετική αίτηση. Η συγκεκριμένη εφαρμογή αναπτύχθηκε και λειτουργεί από το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας – ΕΔΥΤΕ Α.Ε. (GRNET), εποπτευόμενο φορέα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Ψηφιακών Συστημάτων, Υποδομών και Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Εκπαίδευσης.

Θα ακολουθήσει νεότερο δελτίο τύπου για την ανακοίνωση αποτελεσμάτων στα ειδικά μαθήματα Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023, καθώς και για την έναρξη συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ