«Μία ανάσα» από την Φενερμπαχτσέ ο Ελ Κααμπί

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι σύμφωνα με την γαλλική ιστοσελίδα «Footmercato», ο «εκλεκτός» του Ζοσέ Μουρίνιο για την κορυφή της επίθεσης στην Φενερμπαχτσέ.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ο Μαροκινός επιθετικός «είχε μια… στρατοσφαιρική περίοδο, σημειώνοντας μια σειρά από γκολ και επιτρέποντας στην ομάδα του (σ.σ. Ολυμπιακός) να κατακτήσει το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην Ιστορία της. Με 38 γκολ και 9 ασίστ σε 57 ματς που έπαιξε εφέτος, ο 31χρονος επιθετικός πραγματοποίησε την καλύτερη περίοδο της καριέρας του. Εχει αρκετές προτάσεις αυτό το καλοκαίρι καθώς έφτασε στο τέλος του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό. Κι εάν ο ελληνικός σύλλογος λογικά επιδίωξε να το παρατείνει, ο Αγιούμπ Ελ Κάαμπι δεν θα μείνει».

Στο ίδιο δημοσιεύμα, που επικαλείται αποκλειστικές πληροφορίες, αναφερεται ότι «οι διοικούντες τον τουρκικό σύλλογο, κατέθεσαν μία ενδιαφέρουσα πρόταση στον παίκτη κι ελπίζουν να ολοκληρώσουν την μεταγραφή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Ο Ελ Κααμπί πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά στην επιστροφή στην Τουρκία, όπου έπαιξε στην Χαταϊσπόρ (55 αγώνες, 26 γκολ)».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ