Νέο trailer για το “Alien: Romulus”: Κλειστοφοβία και επιστροφή στις ρίζες

Tην ανυπομονησία στα ύψη ανεβάζει το νέο τρέιλερ του “Alien: Romulus”, καθώς  προετοιμάζει το έδαφος για κάτι αληθινά επικό.

Και αυτό γιατί ο Ουρουγουανός σκηνοθέτης Φέντε Άλβαρεζ (“Το Πρόσωπο του Κακού”, “Το Κορίτσι στον Ιστό της Αράχνης”, “Μην Ανασαίνεις”) στην έβδομη ταινία του sci-fi / horror franchise δείχνει να ενσωματώνει ολα εκείνα τα στοιχεία που το έκαναν εξαρχής καθηλωτικό. Ευελπιστούμε, βέβαια, την ίδια στιγμή να υπάρξουν οι ανανεωτικές ιδέες που θα αποτρέξουν την καινούρια ταινία από το να αποδειχθεί απλώς ένας καλλιεπής φόρος τιμής στο παρελθόν.

Σε κάθε περίπτωση, η δράση του “Alien: Romulus” τοποθετείται είκοσι χρόνια μετά τα γεγονότα της πρωτότυπης ταινίας και θέλει την επιστήμονα Ρέιν Καραντάιν μαζί με μια ομάδα γαλαξιακών αποίκων να έρχονται αντιμέτωποι με το αιμοδιψές πλάσμα καθώς εξερευνούν ένα εγκατελελειμένο διαστημικό σταθμό. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται η ανερχόμενη Κάιλι Σπένι, την οποία είδαμε να δίνει μια άψογη ερμηνεία στο πρόσφατα “Priscilla” (Σοφία Κόπολα). Στη διανομή των ρόλων συμμετέχουν επίσης οι Ντέιβιντ Τζόνσον, Άρτσι Ρενό, Σπάικ Φερν και Αϊλίν Γου. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο εμβληματικός δημιουργός του “Alien” Ρίντλεϊ Σκοτ βρίσκεται στην παραγωγή με τον εξίσου καθοριστικό Τζέιμς Κάμερον (“Aliens”) να κρατά συμβουλευτικό ρόλο στην ανάπτυξη της ταινίας.

Το “Alien: Romulus” κυκλοφορεί 29 Αυγούστου στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Πηγή: athinorama.gr