Τρομακτικό τροχαίο με τέσσερις νεκρούς, εκ των οποίων δύο παιδιά, στην Κυπαρισσία

Τέσσερις νεκροί, εκ των οποίων δύο παιδιά, και δύο τραυματίες είναι, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο μέχρι τώρα τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στην εθνική οδό Πύργου-Κυπαρισσίας, κοντά στην περιοχή Ελαία, στην Μεσσηνία.

Ειδικά, σύμφωνα με την Αστυνομία, από το τροχαίο έχασαν την ζωή τους ένα αγόρι και ένα κορίτσι, καθώς και δύο άνδρες, ενώ τραυματισμένες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο δύο γυναίκες.

Σύμφωνα με το ilialive.gr oδηγός νταλίκας που κατευθυνόταν προς Κυπαρισσία φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και μπαίνοντας στην ευθεία, μετά από μια «δύσκολη» στροφή, «δίπλωσε», πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με τρία διερχόμενα οχήματα, προκαλώντας το θανατηφόρο τροχαίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πρώτο ΙΧ που συγκρούστηκε με την νταλίκα, επέβαινε μια οικογένεια που μένει στο εξωτερικό και είχε ταξιδέψει στο Ναύπλιο για να δει τους συγγενείς τους και να κάνουν διακοπές στην Πελοπόννησο. Από αυτό ανασύρθηκαν νεκροί ο 38χρονος πατέρας και η μόλις 12 μηνών κόρη του, και τραυματίες η 38χρονη μητέρα και ο περίπου 6 ετών γιος τους, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας.

Από το δεύτερο ΙΧ, το οποίο σφηνώθηκε κάτω από το φορτηγό, το οποίο είχε «διπλώσει» στο οδόστρωμα, ανασύρθηκαν νεκροί ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 50 ετών, ένα 13χρονο κορίτσι και μια 60χρονη γυναίκα που τραυματίστηκε σοβαρά.

Τραυματιες είναι, επίσης, ένας 25χρονος που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Καλαμάτα, ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας και ένας 61χρονος, που νοσηλεύονται αμφότεροι στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας.